Néhányan miért telefonálnak vagy hallgatnak zenét a tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az ilyen ember egy neveletlen tahó és szólni kell neki. Azonban ez nem az ő, hanem a szülei hibája, akik nevelés helyett tv-t néztek.2023. febr. 28. 18:00
21/26 A kérdező kommentje:
#19 : A fenébe küldésen kívül mást nem tudsz csinálni te sem. A többi ember meg majd eldönti kinek van igaza!
2023. márc. 1. 12:47
22/26 anonim válasza:
"Régen jót beszélgettek."
Régen sem beszéltem random idegen utasokkal, inkább könyvet olvastam.
23/26 anonim válasza:
Te lehet hogy nem de én máshogy láttam.
24/26 anonim válasza:
#21 Veled mást nem is akarnék csinálni. Elküldenélek a fenébe, aztán folytatnám a zenehallgatást/telefonálást.
25/26 anonim válasza:
De most mit kellene csinálni? Nézbi magam elé? Nem értem.
26/26 anonim válasza:
Hangosan zenét hallgatni tényleg nem a legudvariasabb dolog. De telefonálni? Azt nem tudod úgy megoldani, hogy legalább az általad kimondott dolgok ne legyenek hallhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!