Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mik a kizáró okok barátkozásná...

Mik a kizáró okok barátkozásnál? Kivel nem barátkoznátok semmiképpen sem?

Figyelt kérdés
Mi az a red flag, ami bejelezne, hogy na vele biztos, hogy nem?

dec. 9. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyképű, felszínes, buta.
dec. 9. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Okoskodo, muveletlen, ostoba, hazudozos, irigy, sunyi, alattomos, kontroller, gizda. A hiteltelen, nem korrekt figurak.

Ezektol irtozom, mint ordog a tomjenfusttol. ;-)

dec. 9. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
32%

Én meg az olyanoktól írtózom, akik műveltség alapján ítélnek meg másokat.

dec. 9. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

#3 A muveltseg nem az jelenti, hogy atcsusztal kettessel az erettsegin. Es nem is azt, hany konyvet olvastal el.

Lenyege tobbek kozt az, hogy masoknak nem vagy alkalmatlan, nem vagy feltuno, nem provokalsz es nem viselkedsz ugy, mint a mezorol beterelt vadbarom. A tanultsag mas ertelemben jarul hozza.

Ha erted, mire gondolok... ;-)

dec. 9. 15:52
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Akivel eltérő a véleményünk. Azzal sem. Meg le lehet pontozni, de én egyszerűen ki nem állhatom, ha valaki ilyen insta-tik tok-facebook függő, hogy állandóan kellenek a képek a fel, hogy nem tudunk egy beszélgetést letudni kép, poszt meg chatelés nélkül. Fiatal nőként én sem teszem ezt, nekem nincs is csak facebook azon se túl aktívan. Ez a felszínesség ez taszító számomra.
dec. 9. 15:59
 6/18 A kérdező kommentje:
És ha van mondjuk 4 alapkarakter, Józsi az ostoba, Feri az unalmas, Pista a panaszkodó és Sanyi a rosszindulatú (kotnyeles, pletykás, irigy stb..), akkor mi lenne a "barát-sorrend" nektek ezek közül?
dec. 9. 16:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#6 Egyik sem, normális ember nem barátkozik ilyen Józsikkal, Ferikkel, Pistákkal és Sanyikkal, csak akinek ez a szintje.
dec. 9. 16:29
 8/18 A kérdező kommentje:
7# Akkor a "normálisak" csak tökéletesekkel barátkoznak?
dec. 9. 16:31
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

1. Feri az unalmas

2. Pista a panaszkodó

3. Sanyi a rosszindulatú

4. Józsi az ostoba

dec. 9. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Feriből sok mindent ki lehet hozni mert semleges, Pista az energiavámpír, Sanyi az szimplán köcsög, Józsi meg megbocsájthatatlan.
dec. 9. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!