Mit tegyek? Barátkoznátok ezzel a lánnyal? Elmondanátok neki, hogy tudtok a betegségéről.?
Van egy lány, aki elkezdett barátkozni velem, de az elején leszögezte, hogy nehéz eset és megérti, hogyha nem akarok vele barátkozni. Figyelmeztetett, de nem mondta, hogy mi a baja.
Azóta eltelt 2 hónap, közelebb kerültünk egymáshoz, mikor egyik családtagja elmondta, hogy skizofrén és betegesen vonzódik a vérhez, de szedi a gyógyszereit.
Így, hogy egyik családtagja elmondta a lány tudta nélkül nem tudom, hogy mit tegyek.
Tegyek úgy, mintha nem tudnék az egészről? Tiszta tanácstalan vagyok.
F.
Mikor mondta hogy nehéz eset, már akkor hagytam volna. Nem szólnék neki erről, elmondta volna ha akarja.
A te döntésed akarod-e folytatni, de súlyos beteg. Párkapcsolatról ne is álmodozz vele, ha az a célod.
Barátként fogalmam sincs milyen, te ismered. A gyógyszer miatt gondolom állandó kezelése van, szóval az egy plusz pont. De ebből soha nem gyógyul ki, és nagyon megértőnek kell lenned mellette. Sokat olvasni, tanulni a betegségről, hogy könnyebb legyen megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!