Lányok, ti barátkoznátok egy meleg férfival?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 17:04
1/9 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne a dolog.
Ha amúgy is megismerem, jófej és kiderül mellékesen hogy az, az nem zavar.
De ha valaki erre alapozza a személyiségét, az ejtve.
2/9 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Ha szimpatikus barátkozom vele, ha meleg ha nem.
3/9 anonim válasza:
Ha amúgy érdemes barátkozásra, akkor igen. Ha nem, akkor csak ezért nem barátkoznék.
4/9 anonim válasza:
Sok meleggel nem találkoztam, de volt köztük afekta dísz&uzi, vele biztos nem. Alapból egyáltalán nincs ezzel problémám, ha normális semmi akadálya!
5/9 anonim válasza:
Soha nem érdekelt senkinek a szexuális orientációja ha egy ismerősöm megtisztelt a bizalmával és elmondta,hogy meleg teljesen hidegen hagyott.
A kérdésre válaszolva igen barátkoznék.
6/9 anonim válasza:
Igen.. engem soha nem erdekelt mas emberek szexualitása
7/9 anonim válasza:
Nem is értem,hogy a 21.sz-ban miért rugózunk még mindig azon, kinek mi a szexuális orientációja. :D
Ezt félretéve, ha az ember nem erre építi a teljes személyiségét és nem minden mondata ebben a témában hangzik el akkor semmi akadálya. Értelmes és izgalmas beszélgetéseket lehessen lefolytatni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!