Mik a kizáró okok barátkozásnál? Kivel nem barátkoznátok semmiképpen sem?
Figyelt kérdés
Mi az a red flag, ami bejelezne, hogy na vele biztos, hogy nem?dec. 9. 15:25
11/18 A kérdező kommentje:
És tudjátok mi történne, ha ezt a 4 embert összezárnánk egy helyiségbe?
...
atombomba 🤭🤭🤭
dec. 9. 16:46
12/18 anonim válasza:
Most lássuk a te sorrendedet és indokold is meg. :)
13/18 anonim válasza:
A kérdező egyértelműen klinikai eset és szociopata.
14/18 anonim válasza:
Egy jó kocsmai verekedést össze lehetne belőlük hozni.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Olyan emberrekkel akik nem oszintek.Valos okok miatt mondanak le talalkozokat pl.azert hogy mashova menjenek,massal talalkozzanak.Kamuznak ilyenkor.Akikre nem lehet szamitani ha baj van.
17/18 anonim válasza:
Ha az illető kontrolláló, hazudozó, kétszínű, sunyi, bunkó, tiszteletlen, nem egyezik vele az értékrendünk, buta, arrogáns, erőszakos, nagyképű.
Ami viszont határeset: ha az illető cigizik. Szabályos köhögőroham is rám tud jönni, amikor valaki mellettem gyújt rá, és már a szagától is rosszul vagyok. Viszont, amennyiben a másik fél tekintettel van rám, és az előbb írtakra, attól még lehetünk barátok.
18/18 anonim válasza:
Én azzal biztos nem aki ok nélkül bánt, meg ütöget. Meg egoistákkal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!