Összeköltözni legjobb baráttal?
Nem rég eszünkbe jutott egy “hülye” ötlet a legjobb barátommal, hogy mi lenne ha felnőttként összeköltöznénk egy albérletbe.
elhelyezkednénk, felesben fizetnénk a albérletet, a költségeket, stb..
Jelenleg szakmát tanulunk, olyan szakmát ami amúgy nem fizet rosszul.
élet úgy is hozna a dolgokat.
Szerintetek lehetséges? Gáz ha kettő fiú összeköltözik? Mennyire reális? Volt már ilyen tapasztalata valakinek? Működhet?
Hallottál már egyetemi fiúkollégiumról, vagy közös albérletről?
Kb minden fiatal így lakik, amíg nem tud vagy nem akar ennél többet költeni lakhatásra.
Kérdés milyen idősek vagytok.
Én 30+ éves koromig laktam másokkal, amit tapasztaltam:
Sajnos ismerkedés szempontjából erősen visszavető tényező volt. 20-25 évesen még könnyen alkalmazkodik az ember, utána már nehezebb, főleg ha kialakult szokásai vannak. Barátokkal ráadásul nehéz együtt lakni, mert azt vettem észre, hogy sokkal kevésbé tisztelik a határokat.
Szerintem az anyukánál, meg a barátnővel lakás között, minden fiatalembernek kellene egy- két évnyi azonos nemű lakótárssal élés. Kiderülne, mik az együttélés alapvető feltételei, és, hogy a házimunka nem csinálja meg magát.
Sokat érlel a személyiségen. Jól jön a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!