Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan reagáltam...

Szerintetek jogosan reagáltam le anno?

Figyelt kérdés
2020-at írunk, akkoriban 8. osztályos voltam, online oktatás. Korábban részt vettem egy interjún az M4 sport által, ami benne is volt a tévében. Ezt a videót kiparodizálták feltöltötték tiktokra, amit több millióan láttak. Nagy trauma ez nekem, viszont nem ez a lényeg. Az osztályban volt a ,,menő" gyerek aki beküldte az osztálycsoportba (amibe nincs benne a tanár), hogy milyen vicces és instán is sztoriba kirakta. Az akkori haverjaim (akik szintén barátai voltak ennek a srácnak) nem írtak rá semmit (tudtommal). Viszont úgy voltam vele, hogy szemmel láthatóan nem álltak ki mellettem és egy idő után letiltottam az összeset. Illetve volt az akkori legjobb barátom, aki annyira nem volt nagy barátságban a terjesztővel, de mivel ő sem állt ki mellettem őt is tiltottam. Egyébként nem kerestek egyáltalán az online oktatás alatt. Évekig abban a tudatban gondolkoztam, hogy elárultak, viszont a mai napon eszembe jutott, hogy mi van ha én fordultam el tőlük. Mert belegondoltam abba, hogy a mai napokban is vannak olyan barátaim, akik írásban lehet nem írnának erre semmit, viszont élőben megmondanák, hogy ez egyáltalán nem volt vicces. Ti mit gondoltok erről?

ma 18:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!