Ha valakivel volt egy konfliktusotok a múltban hogy írnàtok meg neki hogy elengedtétek a dolgot?
Figyelt kérdés
Mind kettőnk hibàja volt.Talàlkoztunk valahol,ez nem került szóba,de bennem van.ma 19:48
1/14 A kérdező kommentje:
Nem pont bocsànatot akarok kérni,inkàbb elengedni a haragot.
ma 19:51
2/14 anonim válasza:
Beszéljétek át, mondd ki, hogy részedről elengeded a dolgot, egyáltalán nincs harag.
3/14 anonim válasza:
Vagy mégis inkább élőben tisztáznám vele, vagy pedig egy lapra írnék ki magamból mindent, amit élőben mondanék el neki, ami eddig kimondatlan maradt. Amint megvagyok az utóbbival, a lapot elégetném a WC csésze felett.
Többször csináltam már ilyent, meglepően hatásos volt.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy megkerni a beszelgetesre.
ma 20:14
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehez...
ma 20:25
8/14 anonim válasza:
De hát most találkoztatok, miért nem ott jelezted neki, hogy privátban is beszélnél vele?
9/14 A kérdező kommentje:
Amikor volt az a konfliktus a múltban,akartam rendezni ő nem akarta...igy nekem nagyon nehez ezek utan kerni egy beszelgetest errol.Konnyebb lenne ha o kérné.Ên még nem talàlom a módjàt hogyan kellene.
ma 20:52
10/14 A kérdező kommentje:
Meg eleg nagy tortúràkon mentem keresztul ez a baratsag miatt.Nem szeretnem ha az ismetlodne.De voltak nagyon szep emlekek is.
ma 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!