Hetero srácok, ti barátkoztok melegekkel?
Figyelt kérdés
Adott a kérdés, nekem sok haverom abszolút elzárkózik még a gondolattól is, engem pl abszolút nem zavar ha valaki nyíltan meleg.
Ti mit gondoltok? Hány évesek vagytok?
ma 13:45
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, amíg nem akarja mindenáron rámerőltetni magát, és nem magyarázza be, hogy miért lehetnénk jó szexhaverok.
19/F
2/5 anonim válasza:
#1:
Aki ilyet csinál, az többnyire csak látens b*zi, nem valódi meleg, mert ők soha nem viselkednek így.
3/5 anonim válasza:
Ha úgy van szóba állok velük de én nem keresem a társaságukat. Mutatkozni meg főleg nem szeretnék velük ha csak ketten vagyunk és nincs ott velünk más. Még azt hiszik hogy van valami köztünk. Ismerősnek el megy de barátnak én nem tudok elképzelni egy meleget.
4/5 anonim válasza:
Keresni nem keresem őket, de nem is kerülöm. Én szememben ugyan olyan.
Eddig 3 nyíltan meleg ismerősöm volt. Egyik rákérdezett nem-e érdekel engem, de amint mondtam hogy köszönöm nem, heteró vagyok, tudomásul vette és többet szóba se hozta. Szóval egy rossz rapasztalatom sincs velük. Nem "eröltetik" meg "nyomulnak".
5/5 anonim válasza:
Egy meleg haverom sincs hál' a jó égnek. Évek tapasztalata, hogy a helyeseket egyesek kipécézik és rágalmazzák.. nem érdemes hinni az ilyen leszólásoknak, mert jó érzésű embereket tudnak tönkre tenni egy életre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!