Lányok, hölgyek? Ezt biztos csak barátilag mondja egy nő pasinak???
Figyelt kérdés
Két éve jó barátok lettünk egy hölggyel, eljén tisztáztuk hogy barátság lesz nem több. Vannak mostanában fura megjegyzései amit nem értek. Tegnap mentem vasárolni, felhív hogy merre vagyok, épp ő is arrafelé megy, találkozzunk legalább végre "látni fog" engem, mert két hete nem látott, meg beszélgetünk kettesben kicsit. Találkoztunk, rögtön megpuszilt, és, valahogy feljött a téma hogyha dolgozik is, nyugodtan írják rá bármikor nem zavarom, sőt legalább ha írok látja hogy gondolok rá, hogy eszembe jút, mert mostanában nagyon sokat gondol rám. Ja beszélgetés közben mondta hogy milyen rossz, ha az ember nem lehet azzal együtt, akivel nagyon jól kijön, megértik egymást. Hát....tudom most le leszek hurrogva hogy csak baráti megjegyzések ezek, többet gondolok bele, de már lehet hogy én értem félre, segítsetek légyszi, barátilag lehet ez részéről. Nyilván az ölelés puszi az igen baráti, de a megjegyzései? Mit gondoltok csajok, hölgyek?tegnap 21:49
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy több. A hangsúly is számít, de főleg az!
2/7 anonim válasza:
Ha tetszik a nő, hívd el egy programra. Nőkent mondom neked, hogy ezek a bátorító jelek a részérol. Persze ha nem tetszik, akkor csak simán ignorald ezeket a megjegyzéseket.
3/7 anonim válasza:
A meleg barátomnak mondtam utoljára ilyeneket.
4/7 he84 válasza:
Hát kérdező, az lehet, hogy úgy beszéltétek meg, hogy csak barátok lesztek, de ettől még megeshet, hogy idővel a nő talán elkezdett hozzád vonzódni és talán beléd szeretni. Npként mondom neked, ha egy nő többször látni szeretne téged, avagy bármilyen férfit, akivel jól elvan és még mellette sokszor gondol is rá, az azt jelenti, hogy az adott nő már barátságnál többet érez a másik iránt. Nem mindig szerelem, van olyan is, hogy csak vonzalom, de lehet akár mindkettő is. Esetleg még az is lehet, hogy mostanában magányos, rajtad kívül kevés a barátja, vagy nincs neki és ezért hiányzol neki jobban. Ezek lehetnek az okai.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen bármi lehet! Valahogy ki kellene derítenem. Ha találkozunk legközelebb, próbálok hozzá érni, simogatni, hogy viszonyul meglátom!
tegnap 22:48
6/7 A kérdező kommentje:
3
Ezek szerint melegnek néz engem??? Tudta hogy voltak barátnőim! Ismerte őket!
tegnap 22:49
7/7 he84 válasza:
Nem hinném, hogy melegnek nézne. Elmondtam feljebb, hogy miért mondta ezeket, más oka nem igazán lehet. Nem irányul szexuális beállítottságra az, hogy hiányzol-e neki, ennek semmi köze ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!