Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csajok, ti csak "barátilag"...

Csajok, ti csak "barátilag" tennétek ilyen kijelentést pasi barátoknak?

Figyelt kérdés
Felvetette egy lány barátom hogy kettesben is elmehetnénk beülni valahová egy jó nagyot beszélgetni, nagyon szeretné már. Eddig kettesben nem voltunk sehol, ezért nem értem. Most lett kapcsolata pár hónapja, kicsit fura nekem. Vonzalom az megvan köztünk, ezért tartok kicsit a dologtól. Pusztán baráti beszélgetést Ti kezdeményeznétek pasival, ha nem akartok semmit, csak a társaságát?
2023. aug. 3. 14:49
 1/7 qborka ***** válasza:
95%
Én igen. Például a kollégáimmal bármikor, nem akarnám ágyba cipelni őket,csak jó társaság.
2023. aug. 3. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, két ember beszélgethet egymással romantikus/szexuális érdeklődés nélkül is, de a legegyenesebb, ha megkérdezed, mik a szándékai, ha nem egyértelmű vagy bizonytalan vagy.

Légy tisztességes, és ne hajts rá, ha párkapcsolatban van, akármilyen vélt vagy valós vonzalom van köztetek.

2023. aug. 3. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bármilyen meglepő a barátok szoktak közösen programokat szervezni és beszélgetni...
2023. aug. 3. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen értem igazatok van, de eddig soha nem hozta fel, hogy kettesben szeretne menni. Régebben amikor én szettem volna, elutasította az effajta ajánlatot. Ezért most kissé fura.
2023. aug. 3. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. aug. 3. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl a baratnojenek tekint, lehet, hogy jotanacsot akar pasiugyben.
2023. aug. 3. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Eppen tenyleg beled szerethetett, de nagyon furcsa volna az idozitese. Plusz nokent tudom, mennyire megfeledkeznek nok arrol, hogy a ferfi egy erzo leny is lehet. Csak ezert nem biztatlak.
2023. aug. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!