Mi a baráti kapcsolat ismérve? (Amely nélkül nincs barátság) kell e kölcsönösnek lennie? (Olyan nincs szerintem hogy csak az egyik fél áll barátilag a másik felé)
Feltétlen bizalom és szexuálisan semmi megkívánás egymás iránt !
Az életkor, a biológiai nem, a társadalmi pozíció nem lényeg.
És ami fő, nem virtuális a kapcsolat !
Ha pedig van párkapcsolat,házasság,gyerek az nem szabad ,hogy az igaz barátságot kihűtse, feldúlja vagy megszüntesse.
Idő,mire egy igaz barátság kialakul,de egy pillanat alatt le lehet rombolni.
Alapfeltétele a kölcsönös és önzetlen bizalom, tisztelet, hűség. Egy barátság kialakulásához időre, ráfordított energiára van szükség, illetve az említett kölcsönösségre is, az utóbbi hiányában már inkább érdek kapcsoltról beszélhetünk. Ahogy előttem is írták, idő kell, míg kialakul, de nagyon hamar semmissé lehet tenni.
A barátok olyanok, akikre számíthatunk, akik akkor is kiállnak értünk, ha mi nem vagyunk jelen, és nekik nincs belőle hasznuk. Akik nem hagynak minket ott az első bökkenőnél, akikkel ugyanúgy meg lehet élni a jó, mint rossz pillanatokat is.
Szerintem végtelenül fontos a személyes kontakt is, én nem hiszek a netes barátságokban. Fontos továbbá az is, hogy legyen közösen eltöltött minőségi idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!