Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kölcsönös?
Figyelt kérdés
van egy fiú osztálytársam aki kb:fál éve tetszik és sokat beszélünk irunk telefonálunk suliba is sokat beszélünk együtt nevetünk meg minden üzibe szokott szivecskéket küldözgetni meg ilyesmik hogy merjek rákérdezni vagy feltenni neki ezt a kérdést hogy ...nagyon tetszel (a pont pont pont alatt egy nevet értek csak nem akartam leirni)13/L és mielött valaki azt mondaná hogy inkább tanuljak tanulok is2017. nov. 15. 20:46
1/6 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek!köszönöm előre is
2017. nov. 15. 20:49
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2017. nov. 15. 20:54
4/6 anonim válasza:
Hát ,ha szivecskéket ír, akkor azt én úgy értelmezném, hogy igen, fontos vagy neki. Szivecskéket, ami egy félreérthető szimbólum, nem szokás akárkinek irkálgatni. Ha nem csak időnként elejt egyet-egyet, akkor valószínűleg gyengéd érzelmeket táplál irántad, igen.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2017. nov. 15. 22:03
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy csak barátilag küldje a szívecskét de ha tetszel neki akkor azt sztem elmondja ha nem félénk.. De ha félénk a kis srác akkor ne várd töle hogy elmondja hogy tetszel járunk?xd figyi... Ha. Minden nap meg dicsér hogy gyönyörü vagy stb.. Akkor tetszel neki és azt észre vehetnéd hogy reagál mikor meg lát téged mosolyogj rá és ha elpirul akkor ott már nagy az érzelmek színtje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!