Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak beképzelem, vagy tényleg kölcsönös? (Részletek lent. )
Szóval van egy tanárom, aki nagyon szimpatikus nekem...
1. Egy nap nagyon de nagyon rossz kedvvel jött be hozzánk. Kerestem a tekintetét, hogy rájöjjek mi a baj. Aztán mikor eltelt 10 perc az órából, egyszerre néztünk egymás szemébe, s nevettünk csak mi ketten az osztályban, mert egyre gondoltunk.
2. Mondtam egy nagyon sz@r poént - egy barátnőm meg is jegyezte, hogy ez rossz volt - de a tanár tiszta szívvel nevetett rajta.
3. Órákon csinál dolgokat csak a kedvemért, amit néha szóvá is tesz, néha meg csak mi tudjuk.
4. Sokszor keresi a tekintetem, s néz dolgozat írás közben is. Egyszer kérdeztem tőle valamit, s Ő nagyon hosszan válaszolt rá, végig a szemembe nézve. (Ez így magában semmi, tudom) De én zavarba jöttem (mint mindig, ha valaki a szemembe néz mélyen.) s miután befejezte válaszát, ment tovább az óra, s visszanézett rám, s rám mosolygott.
5. Sokszor csipkelődik, s becéz.
Szerintetek kölcsönös a szimpátia? Vagy csak beképzelem?
Tanár-diák történeteitek vannak? (Megtörténtek.)
Beképzeled.
Nálunk is volt ilyen, mert olyan suliba jártam, ahol a diákok 95%-a lány volt. Ott volt egy csomó férfi tanár és ők is ilyeneket csináltak, de nem azért mert dugni akartak volna, csak simán így reagálják le a dolgokat. Mindegyikük 10-20 évvel idősebb volt nálunk és meg sem fordult a fejükben, hogy vonzódnának hozzánk.
1.kommentelő: Nem hinném, hogy mindenki csak a szexre menne, vannak kivételek. Aztán lehet naiv vagyok.
2. kommentelő: Köztünk nincs olyan sok év.
Lehetséges :D xD Ezért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam beképzelem-e, vagy sem.
Egyébként nem zúgtam bele, csak szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!