Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Mostanában a legjobb barátnőm elkezdett nagyon pick me lenni. Teljesen máshogy viselkedik ha fiúk is vannak a társaságban. Direkt hangosan káromkodik, visítozik nevet. És aktívan sajnáltatja magát. El van hízva (durván), de azt állítja a fiúknak hogy ő semmit nem eszik, és sajnáltatja magát hogy ő anorexiás. (Egyértelműen nem az) Nagyon jól tud pl rajzolni, de a fiúk előtt mindig direkt leszólja a saját rajzait, hogy azok azt mondják hogy nem igaz, ez igazából szép. De nem is ezek zavarnak a legjobban hanem az hogy mostanában más lányokat taszít le. Tehát mindenkinek elmeséli hogy xy hány hamburgert evett meg és pl hogy ő sosem bírna annyit nem is érti hogy egy nő hogy bír ennyit enni. Meg a sminkelés miatt is ugyan ez. Ha valaki sokat sminkel akkor ki van akadva hogy ez hazugság a világnak, és ő sosem tudná ezt csinálni. Meg mostanában olyan stílust enged meg magának ami nekem szinte elfogadhatatlan. És nem játszom az álszentet hogy bezzeg én sosem károkodok, de ha valakinek minden 2. szava az hogy b+ vagy hogy f@szom az nekem nagyon zavaró. Nagyon idegesít hogy ilyen stílusa lett, de egy suliba járunk, nyolc éve barátnők vagyunk, egymás mellett ülünk tehát nem tehetem meg hogy csak úgy keresztül nézek rajta/durván össze veszek vele. Ti mit tennétek a helyembe? Hogy kezeljem ezt a szituációt?ma 19:49
2/7 A kérdező kommentje:
Én tizen hat múltam pár hónappal ő meg már majdnem 17
ma 20:44
3/7 anonim válasza:
Nem fogja zavarni, ha már nem barátkozol vele. Ő se akar már veled. Nem kell összeveszni, egyszerűen nem kell vele beszélni, maximum az órán, amíg egymás mellett ültök. Nem fogja keresni a társaságodat.
4/7 anonim válasza:
Önértékelési problémái vannak, zavarja hogy kövér, dicséretre, bókokra vágyik a fiúktól.
Az már más kérdés, hogy ezt mennyire visszataszító módon próbálja elérni. Nyilván ő nem tudja magáról, hogy kellemetlen a viselkedése. Neki csak az a lényeg, hogy felhívja magára a figyelmet.
5/7 A kérdező kommentje:
De én biztos vagyok benne hogy ez neki sem jó. Nem tudnék neki segíteni hogy vissza térjen a régi önmagához? Szerintem nem egészséges ahogy most viselkedik. Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat :)
ma 21:35
6/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod neki finoman megmondani a véleményedet. De nem hiszem, hogy ettől megváltozik. Valószínűleg eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!