Van egy srác, aki folyamatosan követ engem, ti mit tennétek a helyemben?
Van egy srác, akivel tavaly együtt dolgoztam..Barátok lettünk, ő viszont belém szeretett, így elég sok bonyodalom lett: hazugságok, féltékenység és minden egyéb. Volt egy időszak, amikor sokat szórakoztunk, iszogattunk együtt. Én depresszióval küzdök és sokáig jól esett, hogy mellettem volt a nehéz időkben, de már kezdenek jól alakulni a dolgaim és nem szeretnék már vele találkozni. Már komolyabb dolgokra koncentrálok, mint az iszogatás..A másik pedig az, hogy olyan szinten el van cseszve az egész köztünk, hogy már csak árt nekem, ha beszélünk úgy vettem észre. A depresszióm miatt nyugtatót is szedek időnként és hosszabb ideig nem vettem be, majd tegnap miután beszéltünk újra be kellett vennem, úgy felidegesített..
Pár hete elmondtam neki, hogy szeretném ha békén hagyna és nem beszélnénk többet. Ne aggódjon értem, mert már jobban vagyok lelkileg és rég nevettem annyit, mint mostanában..Nem hitte el a választ, pedig őszinte voltam és nem tartotta tiszteletben a döntésemet sem..Tegnap újra beszéltünk és elmondta, hogy sokat kocsikázott az elmúlt pár hétben a városban és keresett engem. (Egy városban lakunk). Képes volt még a munkát is előbb befejezni csak hogy engem keressen a városban..Állítása szerint aggódott értem, hogy vajon tényleg elfoglalom-e magam, meg látni akarta, hogy minden rendben van velem mivel nem olvastam el az utolsó üzenetét..Most őszintén szerintetek normális az ilyen? Egyre jobban azt érzem, hogy ez egy pszichopata állat, csak nem tudja magáról...Fel nem fogom, hogy egy ilyen emberrel hogy lehettem jóban..Ti mit tennétek a helyemben?
Tipikus, amíg egyedül érzem magam, addig jó, nem is mondom, hogy ne szeressen belém, elfogadom az idejét, energiáját, aztán jobban leszek és a mór megtette kötelességét, mehet a pitschäba.
Mondjuk én nem használtam volna ki a helyedben, de ennek már veszett fejsze. Most azt teheted, hogy korrektül elmondod neki, mi a stájsz.
#1 Ebben mégis mi volt a kihasználás? Barátok voltak, kellemes időt töltöttek együtt, ahogy azt a barátok tenni szokták. Nem tartozik a csávónak semmivel csak azért, mert ő belezúgott. Az meg érthető, hogy innentől a kérdező le akarja építeni a kapcsolatot, főleg hogy a pali elkezdett baromi beteg módon viselkedni.
Ha valaha ezt a jogosultságtudatot ki lehetne nevelni a pasikból, na az életmentő lenne. Hány gyilkosság történik azért, mert a hímek azt hiszik, hogy nekik mindent joguk van megtenni?!
4# hát ez nem az a fajta, ez a fajta a feleségül veszi szónélkül az első nőt aki lefekszik vele kategoria kb
amugy tényleg beteges a csóka, megírtad neki h hagyjon rakd el figyelmen kívül hagyásba és ne foglalkozz vele majd megunja és tovább áll ha tényleg tartod a no kontaktot
de azért légy óvatos kitudja mikor botlik beléd vagy vár melod/suli/otthonod mellett véletlenül, pl egy gáz sprayt vegyél...
Azért vicces, hogy amíg egyedül örlődtél, jó volt szamárnak. Biztos eleget simizte az egódat, hogy a fene nagy depid elmúljon tőle. Te szegényke. Az ilyen önző nőcikéken semmilyen nyugtató nem segít. Bár pakold csak magadba, legalább addig sem másokra akaszkodsz szánalom figyelemért.
Mondom ezt nőként. Gáz vagy.
#9 "nincs bennem semmiféle nőgyűlölet. Nehéz is lenne, ha én is az vagyok." - Nincs igazad, mivel pontosan ezt jelenti az internalizált nőgyűlölet, ami nagyon is létező jelenség. Te sötétség fejedelme. :)
"az értéketlen, ostoba tyúkokat nem bírom" - szóval az önutálat is befigyel nálad. Nem lep meg.
"Ezt az egészet a kérdező magának okozta." - Nem. A srác elmebeteg viselkedéséért csak és kizárólag a srác a felelős. Ne legyél büszke arra, hogy az abnormalitást pártolod. Bár amiket és amilyen stílusban itt fröcsögsz, egyértelműen arról tanúskodik, hogy nálad sincs minden rendben. Megvígasztalhatnád te a kérdező zaklatóját, szerintem remekül megértenétek egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!