Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy srác, aki folyamatosan...

Van egy srác, aki folyamatosan követ engem, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel tavaly együtt dolgoztam..Barátok lettünk, ő viszont belém szeretett, így elég sok bonyodalom lett: hazugságok, féltékenység és minden egyéb. Volt egy időszak, amikor sokat szórakoztunk, iszogattunk együtt. Én depresszióval küzdök és sokáig jól esett, hogy mellettem volt a nehéz időkben, de már kezdenek jól alakulni a dolgaim és nem szeretnék már vele találkozni. Már komolyabb dolgokra koncentrálok, mint az iszogatás..A másik pedig az, hogy olyan szinten el van cseszve az egész köztünk, hogy már csak árt nekem, ha beszélünk úgy vettem észre. A depresszióm miatt nyugtatót is szedek időnként és hosszabb ideig nem vettem be, majd tegnap miután beszéltünk újra be kellett vennem, úgy felidegesített..

Pár hete elmondtam neki, hogy szeretném ha békén hagyna és nem beszélnénk többet. Ne aggódjon értem, mert már jobban vagyok lelkileg és rég nevettem annyit, mint mostanában..Nem hitte el a választ, pedig őszinte voltam és nem tartotta tiszteletben a döntésemet sem..Tegnap újra beszéltünk és elmondta, hogy sokat kocsikázott az elmúlt pár hétben a városban és keresett engem. (Egy városban lakunk). Képes volt még a munkát is előbb befejezni csak hogy engem keressen a városban..Állítása szerint aggódott értem, hogy vajon tényleg elfoglalom-e magam, meg látni akarta, hogy minden rendben van velem mivel nem olvastam el az utolsó üzenetét..Most őszintén szerintetek normális az ilyen? Egyre jobban azt érzem, hogy ez egy pszichopata állat, csak nem tudja magáról...Fel nem fogom, hogy egy ilyen emberrel hogy lehettem jóban..Ti mit tennétek a helyemben?

nov. 11. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Jól kihasználtad ezt a szerencsétlen gyereket. Szemetesládának jó volt, aztán meg eldobtad, mint egy mocskos rongyot?

Meg is érdemled, amit kapsz, edd meg amit főztél.

nov. 11. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:
de ugye nem dugtatok?
nov. 11. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt nem igazán értem én sem... Ha nem volt neked sose szimpi ez a férfi, akkor miért álltál vele szóba egyáltalán bármikor is? Valóban nagyon elszúrtad, hogy annak idején szóba álltál vele. Nem kellett volna, ha tudtad, hogy nem szimpi neked.
nov. 11. 20:13
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Az egy dolog, hogy sosem akartam vele összejönni és nem is tartom őt vonzónak..Ettől még barátilag jól kijöttünk és sokat lógtunk együtt, ezért álltam vele szóba. De részemről ennyi volt, nem képzeltem bele többet. Viszont elismerem, vannak dolgok, amikben hibás vagyok..Például nem kellett volna neki annyit beszélnem a problémáimról..Mert most nem hiszi el, hogy jobban vagyok hirtelen és nem száll le rólam..És amit csinál, az nem kicsit beteges..
tegnapelőtt 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Lassan már ott tartunk, hogy nőként nem szabad a férfiakkal szóbaállni, mert ha bekattannak és rádszállnak, követnek, zaklatnak, meggyilkolnak, az a te hibád lesz. Úgy látszik, a sok áldozathibáztató olyan világban akar élni, ahol a nők nem beszélnek a férfiakkal, csak és kizáról akkor, ha akarnak is a faszitól valamit. Ugye, ilyen világot szeretnétek?
tegnapelőtt 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös, senki nem akar ilyen világot, de mondjuk, ha nekem egy nő nem szimpatikus, akkor soha nem kezdek vele semmilyen kapcsolatot. Miért kell elkezdeni egyáltalán bármilyen kapcsolatot egy olyan emberrel, aki kezdettől fogva nem szimpatikus? Sose értettem a nőknél ezt, amikor nekik nem tetsző férfiakra úgy mosolyognak, mintha lenne a férfinak bármi esélye náluk, igen, lehet ilyet tapasztalni elég sokszor. Ez sem helyes, ahogy a férfi viselkedése sem.
tegnapelőtt 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Elolvastam újra a kérdést és a kérdező hozzászólását is, sehol nem írja, hogy nem volt neki szimpatikus a csávó. Azt írja, hogy vonzónak nem tartotta, ami nem egyenértékű a szimpátiával. És barátkozni, haverkodni miért ne lehetne valakivel, aki számunkra nem vonzó, de szimpatikus?

A nők meg kedvességből mosolyognak mindenkire, amit a pasik előszeretettel szoktak félreérteni. Boltos nénire, fodrász lányra is mosolygunk, mégsem hiszik egyből azt, hogy azért, mert ki akarunk velük kezdeni.

Én azt nem értem, hogy ha már egyszer tisztázva lett, hogy a pasi félreértette a dolgot és többet látott bele, mint ami, akkor azt miért nem lehet méltósággal elfogadni és továbblépni? Miért kell átmenni valami félőrült, ijesztő állatba? Ez lenne számotokra a normalitás?

tegnap 06:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!