Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Leszbikus lány vagyok és van egy hetero barátnőm.
Én a 20as éveim elején járok , ő a 40es évei közepén (házas).
Tényleg nem volt köztünk semmi , barátnőmnek tartottam, párszor össze futottunk egy hónapban, megittunk pár sört és ennyi, általában mindig haza ért időben, talán egyszer kétszer volt hogy később,de akkor is azért egyszer később mert a szülinapom ünnepeltük.Viszont a férje féltékeny volt rám. Ennek ellenére egyszer azt mondta a barátnőmnek,ha le .. a férfiasságát,akkor nem érdekli hogy "leszb$k$skodunk e".
Ma felhívott a barátnőm Messengeréről és azt mondta, hogy én ne zaklassam a feleségét meg ne hívogassam sörözni,azzal bzkodok akivel akarok de hagyjam őt meg el jön a munkahelyemre és le éget.
Mit csináljak??? Köszönöm előre is a válaszokat!
Bocsi ha néhol furán írtam csak van szó,amit nem engedett ki írni a gyakori kérdések.
Ja és azóta le vagyok tiltva a barátnőmnél.
Nincs semmi érdekes?ennyit kérdeztem csak ,mint oly sokszor és ekkor hívott az ura.
Hát ha már le vagy tiltva, akkor kb. semmit nem lehet tenni. Azért az sokat mond, hogy nem a férje, hanem a barátnőd tiltott le.
Ha összefuttok a barátnőddel, mondhatod, hogy sajnálod, ha bármi félreérthető volt, vagy ha valamit tolakodásnak vett.
A férjével kapcsban nincs tennivalód. Nem kell magyarázkodni meg ilyesmi.
Ki-ki saját lelki fejlődésén tud csak dolgozni, meg azon dolgok elfogadásán, amiben nem tehet semmit.
#3: nem, nem normális. És? Újdonság hogy vannak nem normális dolgok az életben?
Akárhogy is, az, hogy normális-e vagy csak a férj viselkedése, teljesen irreleváns. Nyilván a nő sem akar már tőled semmit.
Ez semmiképpen sem a te harcod innentől. Itt a kérdés, hogy a barátnőd hogy áll ehhez. Gondolom látja, hogy le vagy tiltva, azt is tudja, hogy a férje tiltott le (ha már a férje a Messengeréből fölhívott, miért ne tiltott volna le a férje) vagy a férje követlésére őmaga tiltott le, esetleg önakaratából tiltott le.
A kérdés, hogy a barátnőd önakaratából cselekszik vagy félelemből. Ugyanis az sem mindegy, hogy a barátnőd egy mérgező házastársi kapcsolatban van vagy nem láttad a jeleket és ő menekülni akart tőled.
Én már láttam mindkettőt, volt ahol egy nő összejött egy férfival és a férfi elszakította őt a barátaitól.
De láttam arra is példát, ahol egy barátságban ey nő fuldoklott, fokozatosan omlott tőle össze és a ismerősei próbáltak az ellen küzdeni, aki ezt tette vele, azzal, hogy együttesen próbálták elüldözni őt.
Viszont mindkét dolog ugyanoda vezet: hagyni kell őket.
Ha a barátnőd egy mérgező kapcsolatban van, az ellen nem tehetsz semmit. Keress rá a neten, hogy hány eset van, ahol a nőt kimenekítik a bántalmazó társa karjai közül és a nő kb egy nap múlva visszamegy hozzá. Sok nő még saját magát is okolja, már csak ezért is nehéz egy laikusnak bármi hasznosat tennie.
Ha ez nem áll fenn, esetleg a férj tiltott és ő nem fél a férfjétől, úgyis saját maga fog téged felkeresni.
Ha meg menekülne tőled, azzal teszed a legjobbat, ha nem keresed őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!