Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leszbikus lány vagyok és van egy hetero barátnőm.

Én a 20as éveim elején járok , ő a 40es évei közepén (házas).

Tényleg nem volt köztünk semmi , barátnőmnek tartottam, párszor össze futottunk egy hónapban, megittunk pár sört és ennyi, általában mindig haza ért időben, talán egyszer kétszer volt hogy később,de akkor is azért egyszer később mert a szülinapom ünnepeltük.Viszont a férje féltékeny volt rám. Ennek ellenére egyszer azt mondta a barátnőmnek,ha le .. a férfiasságát,akkor nem érdekli hogy "leszb$k$skodunk e".

Ma felhívott a barátnőm Messengeréről és azt mondta, hogy én ne zaklassam a feleségét meg ne hívogassam sörözni,azzal bzkodok akivel akarok de hagyjam őt meg el jön a munkahelyemre és le éget.

Mit csináljak??? Köszönöm előre is a válaszokat!

Bocsi ha néhol furán írtam csak van szó,amit nem engedett ki írni a gyakori kérdések.

máj. 26. 19:23
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja és azóta le vagyok tiltva a barátnőmnél.

Nincs semmi érdekes?ennyit kérdeztem csak ,mint oly sokszor és ekkor hívott az ura.

máj. 26. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Mit kéne csinálnod? Hagyjad békén.
máj. 26. 19:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Normális, hogy az ura ezt csinálja?meg fenyeget? Hát nagyon nem!!
máj. 26. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem elég egyértelmű. Hagyd őket békén.
máj. 26. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha a nő ezt hagyja a férjének, akkor vele is bajok vannak.
máj. 26. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha már le vagy tiltva, akkor kb. semmit nem lehet tenni. Azért az sokat mond, hogy nem a férje, hanem a barátnőd tiltott le.

Ha összefuttok a barátnőddel, mondhatod, hogy sajnálod, ha bármi félreérthető volt, vagy ha valamit tolakodásnak vett.

A férjével kapcsban nincs tennivalód. Nem kell magyarázkodni meg ilyesmi.

Ki-ki saját lelki fejlődésén tud csak dolgozni, meg azon dolgok elfogadásán, amiben nem tehet semmit.

máj. 26. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az az első kérdésem, hogy miért egy 40-es évekbeli nőt tartasz barátnődnek aki házasságban él. Az, hogy az ura egy barom az nem a te hibád, kénytelen leszel új barátot keresni magadnak!
máj. 26. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
16%

#3: nem, nem normális. És? Újdonság hogy vannak nem normális dolgok az életben?

Akárhogy is, az, hogy normális-e vagy csak a férj viselkedése, teljesen irreleváns. Nyilván a nő sem akar már tőled semmit.

máj. 26. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Ez semmiképpen sem a te harcod innentől. Itt a kérdés, hogy a barátnőd hogy áll ehhez. Gondolom látja, hogy le vagy tiltva, azt is tudja, hogy a férje tiltott le (ha már a férje a Messengeréből fölhívott, miért ne tiltott volna le a férje) vagy a férje követlésére őmaga tiltott le, esetleg önakaratából tiltott le.

A kérdés, hogy a barátnőd önakaratából cselekszik vagy félelemből. Ugyanis az sem mindegy, hogy a barátnőd egy mérgező házastársi kapcsolatban van vagy nem láttad a jeleket és ő menekülni akart tőled.

Én már láttam mindkettőt, volt ahol egy nő összejött egy férfival és a férfi elszakította őt a barátaitól.

De láttam arra is példát, ahol egy barátságban ey nő fuldoklott, fokozatosan omlott tőle össze és a ismerősei próbáltak az ellen küzdeni, aki ezt tette vele, azzal, hogy együttesen próbálták elüldözni őt.

Viszont mindkét dolog ugyanoda vezet: hagyni kell őket.

Ha a barátnőd egy mérgező kapcsolatban van, az ellen nem tehetsz semmit. Keress rá a neten, hogy hány eset van, ahol a nőt kimenekítik a bántalmazó társa karjai közül és a nő kb egy nap múlva visszamegy hozzá. Sok nő még saját magát is okolja, már csak ezért is nehéz egy laikusnak bármi hasznosat tennie.

Ha ez nem áll fenn, esetleg a férj tiltott és ő nem fél a férfjétől, úgyis saját maga fog téged felkeresni.

Ha meg menekülne tőled, azzal teszed a legjobbat, ha nem keresed őt.

máj. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!