Tényleg sajnálja vagy csak "ha nincs ló jó a szamár is"? Mit tennétek a helyembe?
Szóval a gyerekkori legjobb barátnőmnek párkapcsolata lett és teljesen kifordult magából. Egyre kevesebbet beszéltünk majd egyszer csak elhordott mindenféle k**vának meg hogy én csak kihasználntam, irányítottam stb. Nagyon nagyot csalódta és nagyon rosszúl esett főleg azért mert Ő mondta. Ez után nem is találkoztunk megszakítottuk a kapcsolatot. Viszont kb 1év múlva vége lett a kapcsolatának és pár nappal utánna rám is írt, hogy hiányzom. Elvileg "elvakította a szerelem" és azért mondott rólam ilyeneket.
Noss én elég haragtartónak gondolom magam, és persze
nem is vettem komolyan mert egész addig nem hiányoztam míg kapcsolatba volt. Nem tudnék már a szemébe nézni úgy mintha nem történt volna semmi, mivel már tudom mit is gondol rólam valójában.
Viszont szerintem nincs olyan hét, hogy ne jutna eszembe egy szép emlékünk és persze hiányzik is (még is csak egy 20éves barátság volt).
Lehet, hogy tényleg sajnálja.
Én nem tudnék megbízni benne ezek után, részemről nem lenne ez már igazi barátság.
Na igen. Egészen addig "hiányzol" neki, amíg nem lesz újabb kapcsolata, akkor aztán újra elvakítja a szerelem, és te leszel megint az utolsó szemét kihasználós k@rva.
Az, hogy a legjobb barátom hirtelen mérgében/elkeseredésében mond olyasmit, amit nem gondol komolyan, előfordulhat. Másnapra kibékülünk. De ha ezután egy egész évig nem keres, akkor komolyan gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!