A legjobb barátommal nagyon eltávolodtunk egymástól és nagyon hiányzik a társasága. Mit csináljak?
Először is ne kevrd a pszichiátert a pszichológussal.
Másrészt meg, ha még érdekel a barátságotok, én átmennék hozzá 2 sörrel, hogy figyelj tesó, beszéljük meg. Nem frászbukon írnék novellát, nem sms meg telefon, hanem szemtől szembe. Ha szarik bele, akkor szarik bele, ennyi volt.
Nagyon tetszik az irásod, kevés manapság a hozzád hasonlo, mélylelkü srác. S kivánom, hogy ezt tartsd meg magadban, s ne változz meg senki kedvéért.
Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy olyan barátja lehetsz, mint amilyen senki más nem tud lenni. Ezt ö is tudja, valahol. Bár, ahogy nekem lejön, ö korántsem olyan mély, mint te. Elönyben részesiti a felszinesebb kapcsolatokat is.
Igazábol két lehetöség van. Vagy elfogadod öt ilyennek, s ha szüksége van rád, félretéve az önbecsülésedet, OTT LESZEL neki, mert tulságosan kedveled öt, ahhoz hogy nemet mondj.
Vagy vársz még egy ideig, de nem örökké. S ezt elmondod neki is. ès ha nem kap észbe, akkor egy idö után lezárod magadban. S akkor aztán már jöhet, tehet bármit, te fogod becsukni az ajtot.
(Bár ahogy én látom, a 2. az teljességgel valoszerütlen nálad :) èn is ilyesmi vagyok, hasonlo lélekkel és hasonlo gondokkal.
Tehát maximálisan meg tudlak érteni.
ha bármi hozzáfüzni valod van, irj nyugodtan levelet.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!