Mitévő legyek? Általános iskolában volt egy legjobb barátnőm. Középiskolában eltávolodtunk egymástól, nem buliztunk együtt, kb. havonta-kéthavonta tudtunk találkozni. Tegnap viszont együtt buliztam vele és a haverjaival.
Figyelt kérdés
Nem szeretném itt részletezni, hogy miket művelt, de én a szememnek nem hittem. Ekkora ribancot még életemben nem láttam, hihetetlen amit művelt. Nem mellesleg engem biztatott meg küldte hozzám a pasikat, holott tudja, hogy nekem barátom van. Az egész kolesz utálja, csak a fiúk között népszerű. Na vajon miért...? Hatalmasat csalódtam benne. Már én szégyelltem magamat, amiért vele mutatkozom. Nagyon égő volt. Én rá se ismertem. Építsem le vagy mondjam el neki a véleményemet, hogy gusztustalannak találom és soha többé nem akarom látni? Már annyira sem számít nekem, hogy egyáltalán szóba álljak vele és elmondjam az okot, hogy miért nem...2012. jún. 9. 10:06
1/2 anonim válasza:
Én nem keresném a társaságát, és ha mondanék is neki valamit, tapintatosan tenném. Attól, hogy nem úgy viselkedik, ahogy te szeretnéd, még nem kell bunkónak lenni vele.
2/2 anonim válasza:
mindenki változik, csak nem mindegy, hogy mekkorát... a szíve mélyén még mindig ott van az a lány, aki a legjobb barátnőd volt... vagy meg próbálod ezt elő csalogatni belőle vagy beszélj vele és mondd meg neki őszintén, hogy mi a bajod vele aztán, ne várj válaszra hanem hagyd ott... ha számítasz neki keresni fog és változni is fog a kedvedért, de ha nem akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot... én is voltam hasonló helyzetben jó nem ez, de más baja volt a barátnőmnek velem, de nekem számított a barátnőm, aki őszintén elmondta mi a baja és képes voltam miatta meg változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!