Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy egyáltalán nincs nagy baj, sőt…

Viszont az van, hogy minden reggel amikor megyek a villamossal meg busszal a munkahelyre, akkor mindig találkozom egy sráccal de már amúgy sokadjára

És kb 2 hete gondolkodom azon hogy mi lenne ha odamennék hozzá beszélgetni egy kicsit

Mielőtt bárki is arra gondolna hogy össze szeretnék vele jönni, ez nincs így ugyanis én is srác vagyok csak barátkozás a cél vele

Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Jártatok már hasonló cipőben mint most én?

Aki válaszol erre a kérdésre valami értelmeset annak előre is köszönöm a segítségét és tanácsát 🙂

2024. ápr. 28. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez hülye b+
2024. ápr. 28. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod, mivel indítsd el a beszélgetést, akkor ne habozz. Mi baj lehet belőle? Lehet, hogy egy nagy lehetőséget hagysz ki.
2024. ápr. 29. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha szimpatikus, miért ne beszélgethetnél vele? Rámosolyogsz, és megjegyzed, hogy már megint ugyanazzal a járattal utaztok. Hátha kialakul valami beszélgetés, a helyzet majd adja magát.
2024. ápr. 30. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha valamiért szimpi a srác, nyugodtan menj oda hozzá. Miért ne? Aztán meglátod, milyen a fogadtatás.

Nekem is volt egyszer egy ilyen esetem. Mindketten ugyanazzal a vonattal jártunk reggelenként dolgozni megyeszékhelyről a szomszéd megyeszékhelyre. Szóval nagy és forgalmas vasútállomás. Valamiért szimpatikus volt a srác, unatkoztam is sokat az úton, tehát ugyanez járt a fejemben, hogy szerettem volna kicsit összehavarkodni vele. Egyikünknek sem bérlete volt, minden reggel vettük a jegyet és helyjegyet, sokszor álltunk sorban egymás mellett is. A lényeg hogy egyik reggel a srác kicsit késett, és nagy sor volt. Én már a kasszánál jártam, ő akkor állt be a végére, de látszott hogy így nincs esélye elérni a vonatunkat. Megvettem neki is a jegyet, aztán azzal mentem oda hozzá, hogy szia tudom hogy te is ezzel jössz, gyere vettem jegyet neked is, mert látom hogy másképp lekésed. Örült nagyon, és aznap össze is haverkodtunk, utána még éveken át jártunk, immár együtt melóba. Jó fej gyerek volt, sokat hülyültünk, sokkal jobban telt az út. Utána később én kaptam céges autót, de amikor tudtam felvettem, és mentünk kocsival. Aztán őt áthelyezték Budapestre, én maradtam, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, lassan így leépült a kapcsolat, de ma is szívesen emlékszek rá, jó arc volt.

Szóval találj egy jó ürügyet felvenni vele a kapcoslatot, aztán úgyis rajta múlik, hogy reagál. Simán lehet, hogy összebarátkoztok, lásd az én esetemet.

okt. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!