Mit tennétek helyemben?
22 éves vagyok, lány.
Van egy párkapcsolatom.
Én a csalàdommal élek, a párom a szüleivel.
A helyzet az hogy én nagyon szeretnék már egy külön életet, szülők nélkül. Magánszférát, több időt tölteni a párommal, csak ketten, egy lakásban. Néztem albérletet már ahol élek, de mind horror áron megy, amit egyedül nem tudnék finanszírozni. Miért is egyedül? Mert a párom nem szeretne ilyenre kiadni pénzt, amit teljes mértékben megértek mert én se szeretném tömni más zsebét a pénzemmel. Egy másik opcio az a tetőtér beépítés lenne, de ahhoz hitelt kell felvenni amihez jelenleg nem kevés pénz kellene. (Illetve a testvérekkel való felosztás,papirozas..stb) Nem mellesleg, ezzel a megoldással se lennék annyira külön.
Dolgozom rendesen. Igyekszem mindig. De úgy érzem már elfogytak a lehetőségek, nincs előrelépés. Nem tudok mozdulni amibe már lassan belebetegszem.
Ti mit tennétek?
"Nem tudok mozdulni"
"a párom nem szeretne ilyenre kiadni pénzt"
Ha neki nem fontos, és nem akar arra költeni, hogy csak ketten külön lakjatok, akkor nem ugyanazt akarjátok.
Építsd a saját életedet, ne várj másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!