Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyi lenne röviden, hogy van nekem egy barátnőm, akivel 2020 óta legjobb barátnők vagyunk, vagy legalábbis voltunk. Tavaly lett egy párkapcsolatom, de ugyanúgy találkoztunk heti 1-2-szer, ami szerintem bőven jó, és nem a “szarik a fejemre” kategória. Idén nyáron vissza hallottam, hogy egyik fiú barátommal (ezt a fiú barátom maga mondta) azt beszélték, hogy jaj én így meg úgy szarok a fejükre. Nos. A lányt amúgy az esetek 90%-ban én kerestem, utoljára augusztusban találkoztunk, azóta nem, egyszer kérdeztem meg, hogy találkozunk-e írta, hogy igen már nem is tudom mit mondott utána, de a lényeg az volt, hogy igen. Azóta se találkoztunk, többször nem fogom megkérdezni.

Lett két új barátnője, akiket holtra szid, hogy az egyik így k*rva a másik így-úgy irritálo stb stb. Az egyikkel én is jóba voltam, de megszakítottam vele a kapcsolatot, mert pontosan az volt róla a véleményem, mint ennek a barátnőmnek. Ő is magyarázta, hogy ő mennyire elküldi majd a halál f*szába, nem lett belőle semmi, ugyanúgy szidja. Kezdem azt gondolni, hogy lehet rólam is így beszél nekik, bár azért remélem nem, én semmit nem tettem ellene.

Szerintetek hagyjam a fenébe úgy ahogy van, vagy beszéljek azért vele, csak max nem találkozunk ugyebár.

okt. 8. 11:29
 1/5 A kérdező kommentje:
A “lett két barátnője” részt rosszul fogalmaztam. Az egyik már régebbről, vele én voltam igazából jobban jóba, ők sose találkoztak kettesben, csak instán beszélgettek. Engem elkezdett lesz*rni a csaj stb ezért szakítottam vele meg a kapcsolatot.
okt. 8. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet aki régebbről volt vele, neki is benne van a keze abban hogy leszar téged, mert nem "engedi" hogy veled is barátkozzon.
okt. 8. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Az nincs benne, rühelli a csajt tiszta szívéből.
okt. 8. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:

3

Hát most nem úgy néz ki...

okt. 8. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán fontos neked ez a barátság akkor próbáld meg megbeszélni vele. Ha úgy érzed, hogy már elegett tettél érte akkor viszont hagyd. Egy barátság fenntartásához 2 ember szükséges és ha végsősoron te vagy aki mindig keresi akkor nem éri meg
okt. 8. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!