Vagyunk hárman ötvenes nők. Valamikor kollégák voltunk, most már csak barátok, inkább közeli ismerősöknek mondanám. Én egyikőjükkel több éve nem beszélek, teljesen megszakítottam vele minden kapcsolatot, szeretteim halálát kívánta a szemembe, mert szerinte én nem éreztem át az ő fájdalmát eléggé! Sajnos ez be is következett, egy éven belül elveszítettem a testvéremet, férjemet, szüleimet, 3 hónapig voltam kórházban a pszichiátrián. Másik ismerőssel tartom a kapcsolatot, kedvelem is, úgy érzem ő is engem. De nem régiben visszamondott a rossz akaró ismerősömnek ez a kedves ismerősöm egy magánéleti problémámat, anyósommal kapcsolatban. Nagyon rosszul esett hogy egy ilyen bizalmasan elmondott dolgot visszamondott! Megbeszéltük ugyan, de nem tudok már bízni benne.. Ő azt mondja, soha semmit nem mondott el a másiknak, amit velünk beszélt külön-külön, mindkettőnket szeret, hogy mi nem beszélünk egymással, ő attól függetlenül kedvel bennünket. Ti mit tennétek? Adnátok neki egy esélyt, vagy felejtős inkább, és szakítsam meg vele is kapcsolatot, nem bízhatok meg benne ezek után?!
2024. jún. 27. 11:53
1/6 anonim válasza:
Koptatnam, keresnek hobbit sportot, a klinikai beavatkozást kihagynám ami mérgezés modern kuruzslás .
2024. jún. 27. 12:02
2/6 anonim válasza:
Én nem adnék neki újabb esélyt.
2024. jún. 27. 12:05
3/6 anonim válasza:
Keress egy faszit!!!
2024. jún. 27. 12:06
4/6 anonim válasza:
Mindig érzem az ilyen főkérdésnél, hogy a kérdező teljesen eszköztelen, önbizalomhiányos és bizalmatlan az őt ért traumák miatt. És hogy nem lesz válasz itt soha. Mert senki nincs a helyedben kérdező.
Nagyon sajnálom.
Hogy derült ki, hogy a jó ismerősöd mondta a rossznak ezt az infót? Ez nagyon fontos. Egyáltalán biztos ez? Hiszen ő tagadja.
Valójában az ötven év alatt elszenvedett traumáidat, veszteségeidet 3 hónap alatt nem tudod feldolgozni. Ez itt ki is jött
Hosszútávú pszichoterápiára lenne szükséged. Ahol magadra találsz, befelé figyelsz, megjön az önbizalom és azt is látni fogod, kiben tudsz megbízni.
2024. jún. 27. 12:28
5/6 anonim válasza:
Nekem is megrendülne benne a bizalmam, de nem biztos, hogy megszakítanám vele a kapcsolatot. Eleinte nagyon figyelnék arra, miket osztok meg vele, de (amennyiben tényleg kedves ismerős, lehet rá számítani) nem vágnék el minden kommunikációt vele.
2024. jún. 27. 12:39
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kedves 4.hozzászóló: Egyedül csak neki mondtam el, sajnos nincs már senkim, akinek elmondhattam volna a bajomat.:( Nagyon szépen köszönöm az együttérzést, jól esett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!