Ha a pasi helyében lennétek, megharagudnátok rám?
Van egy pasi akivel nagyon jóban vagyok, soha se volt több köztünk mint barátság, sokat jártunk együtt bulizni, segítettük egymást stb.
2019 decemberében összejött az egyik ismerősömmel, mondhatni egyik barátnőmmel. Pár hónappal azelőtt ismertem meg a csajt, az egyik barátnőm volt osztálytársa, abban az időben hetente egyszer- kétszer találkoztunk, személyes témákról is beszéltünk. Aztán összejött a lány ezzel a barátommal, és a kapcsolatot csak akkor tartottuk, akkor találkoztunk amikor a barátja is vele volt (nem én hoztam össze őket, véletlenül talalkoztak).
2021 januárjában szakítottak, a pasi már nem bírta a barátnője féltékenykedését meg azt hogy egész nap rajta lóg, mégis a pasit viselte meg a szakítás, pszichológushoz is járt emiatt.
A lánnyal a szakítást követő 2-3 hétben még beszéltünk, de nem a volt pasijáról, hanem valami függőben maradt (segített nekem, hogy jöjjek össze valakivel, nem úgy alakultak a dolgok stb), meg elmesélte, hogy fog találkozni valakivel (aki most a férje lesz). Ezután megszakadt a kapcsolatunk, de a volt barátjával nem.
Most a lány meg akar hívni az esküvőjére, de félek, hogy a volt barátja megharagudna rám ha elmennék
3 éve nem is beszéltetek és meghív az esküvőjére?
Nem mennék el, ennél fontosabb az igazi barátom.
Az exem összejött a legjobb barátommal na és 1 éve vége azzal a csajjal azt csinál amit akar én is. Haveromra meg mért kéne pl haragudnom. Legyen boldog a csaj én csak azt kívánom. Ugyan ilyen.
A barátod meg megfogja érteni ha 3 éve volt már biztos neki is voltak kapcsolatai soha senkire nem haragudnék ha egy exem esküvőjére elmenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!