Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy lány a pasi ügyeiről...

Ha egy lány a pasi ügyeiről beszél egy srácnak, akkor ő barátként tekint rá?

Figyelt kérdés
Elég jóban vagyunk több mint egy éve, sosem próbálkoztam nála, mindent megbeszélünk, még a barátnőimről, párkapcsolati dolgokat is elmondtuk a másiknak, ő pedig nyilván nekem mesél a pasijairól. Viszont néha néha azért bókolunk egymásnak oda vissza, bár ő többet. Viszont az utóbbi időben mindig megdícsér valamiért, ügyes vagyok, jól nézek ki...stb. Ez lehet puszán baráti? Azaz ez részéről hamegosztja velem a párkapcsolati dolgait, akkor biztos csak barátként tekint rám? Van kialakulóban egy kapcsolata (nekem is) és azt mondta még nem akarja a srácot felvállalni, nem kapkodja el. Teljesen baráti lehet a szándéka?
okt. 9. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyit jelent hogy bízik benned, még simán meghúzhatod
okt. 9. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát majd ha dobta már 10 pasi is atutan fanyalodnak a nők bfrenzones pasikra..
okt. 9. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

elképzelni nem tudok annál unalmasabb dolgot, mint amikor egy nő a fickóiról mesél valakinek.

miért hallgatod ezt végig?

okt. 9. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátként tekint rád. És ezek szerint te is rá.
okt. 9. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nem, nekem nem kellene mint nő!!!

Igen én is barátként tekintek rá, de magamtól eszem ágaban sem jutna, hogy bókoljak neki, vagy dícsérgessem őt. Mivel ő ezt teszi, nyilván én is visszabókolok. Ezért nem értem őt, barátot csak úgy zsigerból nem dícsérek agyon!

okt. 10. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig vannak olyan lányok, akik a barátokkal is nagyon kedvesek. Ahogy te fogalmazol, agyondicsérik őket. Ez az egész egyébként attól is függene, másokkal hogyan viselkedik. Ha más barátokkal/barátnőkkel is ennyire közvetlen és agyondicsérős, akkor ő alapból ilyen. De még ha másokkal nem ilyen, akkor sem zárható ki hogy te vagy esetleg a kedvence, de még mindig barátság keretén belül. Meg sok esetben tényleg azzal a legbarátságosabb és legközvetlenebb egy lány, akiről tudja hogy nem kell tartania tőle, mert tényleg csak barát, és nem mozdulna rá.
okt. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!