Ha egy lány barát azt mondja hogy idő kell neki hogy újra barátként tekinthessen rám akkor az sok idő?
Figyelt kérdés
Egy hete megmondtam a lány barátomnak a véleményemet és ez rosszul esett neki, és azt mondta hogy idő kell neki. Szerintetek mennyi az az idő egy lánynál általába? :(Én voltam/vagyok neki a legjobb fiú barátja, semmi több)2019. ápr. 3. 11:27
1/13 anonim válasza:
Felejtsd el,velem is volt ilyen. Azt mondta adjak neki időt. Adtam neki 2 hetet,majd megint mondta,hogy adjak neki még több időt. Adtam neki többet. Majd kiderült,hogy csak le akart koptatni. De ki tudja,mindenki más.
2/13 A kérdező kommentje:
De ha a legjobb fiú barátja vagyok, akkor is felejtsem el? :(
2019. ápr. 3. 11:31
3/13 anonim válasza:
Ha bármin megsértődik, akkor nem barát, nem is volt az soha.
4/13 anonim válasza:
Neki is a "Legjobb barátja" voltam. Bár mondom,lehet hogy ő tényleg időt akar. Egy próbát megér.
5/13 anonim válasza:
Ha értelmes, akkor nem hetekig duzzogni kell, hanem leülni és szemtől szembe átbeszélni, kinek mi a baja a másikkal. Lehet, te is durván fogalmaztál. Mond el neki a véleményed, ő pedig a saját álláspontját, két értelmes ember mindent meg tud beszélni.
6/13 A kérdező kommentje:
Elméletileg meg lett beszélve, ő tud értelmesen gondolkodni és én is(úgy gondolom) lehet kicsit durvan fogalmaztam mikor leirtam neki a véleményem, de aztán bocsánatot kértem tőle, mondtam hogy nagyon bánom és szégyenllem amiket irtam neki, és azt mondta hogy adjak neki kis időt hogy nyelje le a dolgokat. :( És tényleg nagyon megbántam azokat amiket írtam neki, remélem elhitte. :(
2019. ápr. 3. 11:53
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj igy utólag amiket írtam neki. :(
2019. ápr. 3. 11:53
8/13 anonim válasza:
Mi volt ez a vélemény? Talán ha megbeszélnétek valahogy, letisztáznátok a félreértést, az többet érne, mint az, hogy csak vársz. A puszta várakozás nem is fogja megoldani a problémát, ennél többet ér egy bocsánat kérés, vagy beszélgetés, amiben arra törekedtek, hogy megértsétek egymást. Bár ha olyan barátnőd van, akivel beszélgetni se lehet, az annyit is ér. Ha képes megsértődni a semmire, idővel lehet csak rosszabb lenne, ha folyton viselni kell az oktalan sérelmeit.
9/13 anonim válasza:
# 7 Nem kell mindent komolyan venni, amit egyszer valamilyen hangulatában vagy állapotában mond valaki. Ne akadj fenn rajta.
Talán nem ok nélkül írtad, akkor meg minek kellene sértődni.
10/13 anonim válasza:
Tudod, amikor valakit megbántasz, durvát mondasz rá, sokszor van alapja. Pl. dagadt disznó, hülye ku...va, ostoba és még sorolhatnám. Persze, ezek nagyon durvák, de sokszor igazak. És ezt a sértett is érzi belülről. Mérgedben kimondtad azt, amit amúgy nem mernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!