Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaha lesz az, hogy csak...

Valaha lesz az, hogy csak barátként tekintek rá?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismertem egy lányt a munkahelyemen. Nagyon jól megvolt az összhang, szünetek latt végig együtt voltunk. Majd Messengeren azóta mindennap irogatunk, van hogy reggeltől estig. Adott jeleket, mintha bejönnék neki. Majd elmondtam neki hogy én többet szeretnék mint barátság, ahol ő mondta hogy csak barátnak tekint, barátként szívesen beszélget és találkozgat is velem. Én elfogadtam, azóta is ugyan úgy beszélgetünk. Viszont bennem még mindig bennem van, hogy jó lenne ha több is lenne mint barátság. legjobb barátom szerint, ha így tartom vele a kapcsolatot, akkor magamat kínzom ezzel.

Más járt már így? Idővel fog ez csökkenni? Fogok rá úgy nézni mint egy barátra? Vagy a legjobb lenne ha az egész kapcsolatot megszüntetném vele? Amit nem szivesen tennék meg.

aug. 18. 14:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha többet is érzel iránta, akkor soha nem lesz csupán a barátod. Igaza van a haverodnak - ha nem akarod kínozni magad, akkor lépj tovább.
aug. 18. 14:47
 2/32 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van a barátodnak. Nekem a héten ért véget egy ilyen kapcsolatom. Szerencsére "csak" pár hónapig kínoztam magam. Nehéz lesz, de jobban jársz, ha nem folytatod.
aug. 18. 14:48
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek akkor hibáznak a legnagyobbat, amikor másra hallgatnak, ahelyett, hogy figyelnek befelé, és önmaguktól hoznának döntést. Nekem ez a véleményem.

A tanuló pénzt mindenki megfizeti, ki keserű megtapasztalásokkal, ki normálisan.

Egy biztos:

Egy téged nem ismerő tanácsadó nem a te életedet éli, nem a te érzésedet érzi.

Ezt tudnod kell.

És nem minden tanácsadó egyenes.

Felnőtt ember vagy, én azt javaslom, senkire ne hallgass.

Az idő mindig megmutatja a valóságot.

aug. 18. 14:54
 4/32 anonim ***** válasza:
0%

Ismeros a helyzet. Ezert kell hagyni a noket a fenebe.....

40F incel

aug. 18. 15:24
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Friendzone, me sz/pasd magad feleslegesen
aug. 18. 17:08
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem egy drog, nem tart örökké. Ez el fog múlni, ellenben ha találtál egy olyan barátot, aki partner veled abban, hogy együtt tegyetek azért folyamatosan, hogy meg maradjon közöttetek a kapcsolat, akkor rohadtul szerencsés vagy, manapság nehéz ilyet találni. Ezt óvni kell, nem pedig eldobni, honnan tudod mikor lesz legközelebb lehetőséged ilyen barátot találni?

A mai világ abba az irányba megy, hogy nagyítóval keresik az emberek a hibát egymásban, hogy miért lehet megszakítani veled a kapcsolatot. Én nem dobnék el egy ilyen barátságot. Valószínűleg elég fiatal vagy még, és ha szerencséd van nem láttad még ezt a folyamatot, amiről írtam. De jelzem neked, hogy ez téged sem fog kikerülni, csak idő kérdése, szóval jól gondold meg.

aug. 18. 19:38
 7/32 anonim ***** válasza:
62%
Mintha magamat olvasnám!!! Jelek is voltak. Tuti!! Ugyan ez volt nálam is. Nem fogsz rá tudni barátként tekinteni, jódarabig biztos. Én nagy nehezen lekoptattam a csajt, barátkozzon mással. Képeket küldött, hívott írt, másokkal szexelt, ha meg durván rakták meg, nekem panaszolták el. Nevetséges de így volt!!! 10 hónapomba került mire leráztam.!
aug. 18. 23:51
 8/32 anonim ***** válasza:
66%

6

Igaz amit írsz, de a kérdező szerintem rendes baratnőt szeretne, akivel szeretik egymást, nem pedig egy olyan baratnőt, akivel sokat beszélnek, mindent is megbeszélnek, sőt esetleg majd a csaj még tőle kér tanacsot hogy szedje fel xy pasit mert nagyon tetszik neki. Szegény kérdezőnek meg ezek hallatán (bár nem mutatja mejd ki), mintha szívén szúrták volna olyan érzés lesz. Hidd el ez neki most fajó érzés hogy barátzónába került, alig várja hogy kimásszon belőle, de ugye a csaj nem hagyja!!! Mert keresi őt, mert jó vele időt tölteni, mert a lány csak magát nézi. Hogy a kérdező szenved az a lányt nem izgatja. Bocsi, ez az igzság! Haver, ne szenvedj, pattintsd le a csajt, ne légy lelki szemetes!!!!

aug. 19. 06:59
 9/32 anonim ***** válasza:
28%
Eléggé kamu szagúnak tűnik, hogy egy lány megosztja a fiú barátjával, hogy hogyan kapták szét előző este, meg hogy neki számolna be arról, hogy milyen pasikkal kavar.
aug. 19. 12:06
 10/32 A kérdező kommentje:
8-AS Az amikor pasikról ír, hogy kik jönnek be neki, kivel találkozik. Na azok valami brutál szar érzés. Ahogy írtad mintha szíven szúrnának. Értelmetlen, hogy teljesen megvan köztünk az összhang, nagyon sokat röhögünk a gondolkodásunk is egy és ugyanaz. De közben csak barát zóna van. Most holnap együtt megyünk tüzijátékra, szerencsére nagyobb társasággal, ott lesz lgjobb barátom is, úgyhogy könnyebb lesz úgy.
aug. 19. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!