Valaha lesz az, hogy csak barátként tekintek rá?
Nemrégiben megismertem egy lányt a munkahelyemen. Nagyon jól megvolt az összhang, szünetek latt végig együtt voltunk. Majd Messengeren azóta mindennap irogatunk, van hogy reggeltől estig. Adott jeleket, mintha bejönnék neki. Majd elmondtam neki hogy én többet szeretnék mint barátság, ahol ő mondta hogy csak barátnak tekint, barátként szívesen beszélget és találkozgat is velem. Én elfogadtam, azóta is ugyan úgy beszélgetünk. Viszont bennem még mindig bennem van, hogy jó lenne ha több is lenne mint barátság. legjobb barátom szerint, ha így tartom vele a kapcsolatot, akkor magamat kínzom ezzel.
Más járt már így? Idővel fog ez csökkenni? Fogok rá úgy nézni mint egy barátra? Vagy a legjobb lenne ha az egész kapcsolatot megszüntetném vele? Amit nem szivesen tennék meg.
Régebben jártam úgy, hogy egy baráti kapcsolatban voltam egy szingli nővel. Elkezdtem többet érezni, kezdeményeztem, visszautasított. Pár hónap múlva ő akart velem összejönni, én meg mondtam, hogy sorry, ha a múltkor nem kellettem, akkor tipli van. Ki érti ezt?
En is jartam igy, csak nem par honap, hanem 15 ev multan (addigra volt 2 gyereke is). Csak hat addigra en lefaroltam a vilag masik vegere.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!