Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaha lesz az, hogy csak...

Valaha lesz az, hogy csak barátként tekintek rá?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismertem egy lányt a munkahelyemen. Nagyon jól megvolt az összhang, szünetek latt végig együtt voltunk. Majd Messengeren azóta mindennap irogatunk, van hogy reggeltől estig. Adott jeleket, mintha bejönnék neki. Majd elmondtam neki hogy én többet szeretnék mint barátság, ahol ő mondta hogy csak barátnak tekint, barátként szívesen beszélget és találkozgat is velem. Én elfogadtam, azóta is ugyan úgy beszélgetünk. Viszont bennem még mindig bennem van, hogy jó lenne ha több is lenne mint barátság. legjobb barátom szerint, ha így tartom vele a kapcsolatot, akkor magamat kínzom ezzel.

Más járt már így? Idővel fog ez csökkenni? Fogok rá úgy nézni mint egy barátra? Vagy a legjobb lenne ha az egész kapcsolatot megszüntetném vele? Amit nem szivesen tennék meg.

aug. 18. 14:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20

Na egyről beszélünk...De már vége lett, nem kell hallgatnom hála az égnek!

aug. 22. 15:44
 22/32 anonim ***** válasza:

Az enyémnek is vége lett. Lehet, jobb is!

aug. 22. 16:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha ezt megmutatnám a férjének, hogy miket irkál az asszony egy kvázi vadidegen férfinak a házaséletükről a háta mögött, nem kizárt, hogy ott vége lenne a házasságnak!
aug. 22. 16:38
 24/32 anonim ***** válasza:

23

Áhh, ne mutasd meg, örülj neki hogy ki tudtál lépni!!!

aug. 22. 22:16
 25/32 anonim ***** válasza:

Csak "félig" sikerült kilépni, mert szerelmes vagyok a nőbe. Amúgy eszem ágában sincs megmutatni.

aug. 22. 22:28
 26/32 anonim ***** válasza:

24

23 vagyok. Ezt nem értem? Hogy hogy szerelmes vagy? Ha már ki tudsz lépni akkor már nem vagy szerelmes gonolom. Mióta tart hogy szerelmes vagy? Más nők iranyába nem tudsz próbálkozni?

aug. 23. 06:37
 27/32 anonim ***** válasza:

Bocsánat, rosszul fogalmaztam: nem kiléptem, hanem leépített a nő. Nagyjából 3 hónapja tart. Nehéz ügy, nem tudom, hogyan tovább! Villámcsapásként ért a dolog: összevesztünk, először úgy tünt, hogy rendeződik a dolog, aztán hirtelen törölt az ismerősei közül és Messengeren letiltott. A telefonszámonat nem tiltotta, amit nem értek a mai napig sem. Érdekes sztori!

aug. 23. 12:11
 28/32 anonim ***** válasza:

"hanem leépített a nő"

Orulj neki. Mit akarsz olyan notol, akinek ferje van, es toled nem akar semmit?

Csikokoromban en is kuncsorogtam, de rajottem, hogy nem kell. Kibirtam 40 evet szex nelkul, a kovetkezo 40-et is kihuzom valahogy......

40F incel

aug. 23. 12:20
 29/32 anonim ***** válasza:

Az elején semmit nem akartam, a baráti kapcsolatot pedig ő kezdeményezte. Nem gondoltam volna, hogy így alakul...

aug. 23. 12:33
 30/32 anonim ***** válasza:

Igen, ebbe en is belefutottam. A no kezdemenyezte a kontaktot, azt hittem, nyeregben voltam. Oszt rakefeltem, mentem friendzone-tolteleknek.

Vagyis, ha a no kezdemenyez, az baromira nem jelent semmit, pedig a jozan logika szerint.....

40F incel

aug. 23. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!