Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt valaki így?

Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm. Sokat beszélünk, barátkozunk. Sok mindenben egyetértünk, mondhatni hogy passzolunk. Közelebbi kapcsolatot is el tudnék képzelni, úgy érzem megtaláltam akit kerestem. Jeleket nem küldünk egymásnak hogy többet éreznénk, bár nem sokszor találkoztunk. És tudom hogy finoman rá fogok hajtani. Kinek van tapasztalata arról, hogy hogyan reagálna? Tudom sokféle variáció előjöhet, de ha van konkrét történetetek, akkor azt meghallgatnám. Nem vagyunk túl fiatalok, harmincas évek eleje (szóval tudjuk milyen értékeket keresünk)
2014. aug. 3. 17:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom : csak őszintén. Állj elé és valld be neki hogy tetszik neked, és szeretnéd elhívni valahová. Sose voltam fostos ilyen téren. Ha visszautasít, akkor ez van. Ha nem akkor nyertél. Ha meg kiröhög akkor meg nyomorék. Nem kell túlreagálni.. :) Hajrá.
2014. aug. 3. 18:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is őszintén állj elé és mondd el mit érzek. Majd a reakciójából érezni fogod, hogy érdemes-e folytatni.

Sok szerencsét!

2014. aug. 3. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Érzel 😊 , Bocsi a teló javított
2014. aug. 3. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem (én nő vagyok) vezesd be úgy,h megkérdezed,hogy áll a párkapcsolatokkal.Ebből egy nő tudja,h miért kérdezed.

3 féle reakció.:

1.Nem nyitott és elutasító választ ad.

2.Nem nyitott látszólag,mert meglepődik a közeledéseden és nem számít rá.Ebben az esetben viszont otthon elgondolkozik és legközelebb elkezd ő is jeleket adni,mert benne lenne a dologban.

(egyébként én ez a típus vagyok inkább,részemről nem szeretem a kerek perec helyzet elé állítást,szeretem a lassabb oldódást,de azért legyenek egyértelmű jelek)

3.Nyitott lesz és vágja miért kérdezed.

2014. aug. 3. 18:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Annyi a gond, hogy mint téma szóba jött a párkapcsolat

Nem köztünk, hanem úgy általában. Ebből is azt vontam le hogy passzolunk. Szóval ilyen kérdés nem játszik, hisz tudom a választ. De ez baráti beszélgetés volt, nem pedig konkrét érdeklődés

2014. aug. 3. 18:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor vidd tovább a szót,ne csak általánosságban beszélgetve,mit szól hozzá,ha valaki bevallja neki,mennyire tetszik stb...
2014. aug. 3. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:

"Hát akkor vidd tovább a szót,ne csak általánosságban beszélgetve,mit szól hozzá,ha valaki bevallja neki,mennyire tetszik stb.."

Ez most komoly, gringó? Ez most tök komoly? Ne haragudj de ez renttentően nyálas és rohadtúl béna szöveg.EZt te komolyan képes lennél megkérdezni egy csajtól vagy egy sráctól?

még mindig nem tudom eléggé hangsúlyozni: ŐSZINTÉÉÉÉÉÉÉN megmondani: tetszel. Aztán hadd gondolkodjon. :D

2014. aug. 3. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:
19%

7.ik te meg fölöttébb okos vagy!Az nem tűnt föl az előző 2 válaszomból,hogy nem vagyok gringó,hanem nőnemű vagyok?

Én csak magamból kiindulva próbáltam segíteni.

Én ezt a fajta közeledést szeretem,te férfi vagy ne legyél olyan okos,h a finomabb,lassabban oldódó nők mit szeretnek gringobéla!

2014. aug. 3. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Felettébb megnyugtat, hogy te meg aztán még okosabb vagy, mert én is nő vagyok :D Nőigringó. Aztán még se sz*rakszom annyit mint te. Én is vallottam már szerelmet, és nem görcsöltem túl, pedig életem szerelméről volt szó. De úgy vagyok vele, hogy történjen aminek történnie kell, és nem szeretem a felesleges köröket, és nem rinyálok :D Őszintén élek, sok felesleges herce-hurcát megspórolok magamnak. Te ezt a fajta közeledést szereted,semmi baj. De az hogy valakinek elmondod, hogy tetszikneked csak segíteni fog a későbbiekben, hogy van -e értelme közeledni (akár lassan akár gyorsan) avagy nincs. Mert ha nemleges a reakció minek közelednél? Hagyod a francba az egészet és kész.

Én is ahogy te magamból kiindulva segítek. Mindenkinek van véleménye. Az enyém meg ez, tetszik tetszik, nem nem.

2014. aug. 3. 19:39
 10/16 anonim ***** válasza:
*kiegészítés képpen: Ajánlom figyelmedbe a lexikont (akár internetes formátumban is) , hogy mit is jelent a gringó. Köszönöm.
2014. aug. 3. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!