Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt valaki így?

Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm. Sokat beszélünk, barátkozunk. Sok mindenben egyetértünk, mondhatni hogy passzolunk. Közelebbi kapcsolatot is el tudnék képzelni, úgy érzem megtaláltam akit kerestem. Jeleket nem küldünk egymásnak hogy többet éreznénk, bár nem sokszor találkoztunk. És tudom hogy finoman rá fogok hajtani. Kinek van tapasztalata arról, hogy hogyan reagálna? Tudom sokféle variáció előjöhet, de ha van konkrét történetetek, akkor azt meghallgatnám. Nem vagyunk túl fiatalok, harmincas évek eleje (szóval tudjuk milyen értékeket keresünk)
2014. aug. 3. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem azért írtam,hanem azért ,mert kihangsúlyoztál egy szót ŐSZINTÉÉN.

Az én tőled eltérő típusomban nincs semmi őszintétlen,egyszerűen lassú és kissé félős is vagyok.Aztán kész.

Azt pedig végképp nem tudjuk a vágy tárgya milyen típus,ezt már a kérdezőnek kell éreznie...

2014. aug. 3. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
kérlek másold be azt a részt, ahol azt írtam, hogy van valami "őszintétlen" a véleményedben. Én ezt nem firtattam sehol sem. Azzal sincs semmi baj ha valaki félénk, bár legtöbbször pont emiatt szalasztják el az emberek a lehetőségeket. Na de mindegy, ilyen vagy és kész. Mindenkinek más a habitusa, az értékrendje, más sorrendbe szereti a dolgokat. Ez van.
2014. aug. 3. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Te ennyire szócsavaró vagy?

Te magad vagy,aki beírta a beírásomat idézve,aztán kinevetett,hogy ez most komoly gringó?

Igen komoly és mindig folyamatosan volt párkapcsolatom,ráadásul pont nem a nyálas férfiakat fogom ki,hanem a vagány típust,ők mondták mindig,hogy bár néha egy kicsit idegesítő volt a lassúságom,mégis örültek,hogy végre egy nem könnyen kapható nőcske.

Aztán miután kinevettél,hogy ez most komoly,beírtad,h nem győződ eléggé hangsúlyozni,hogy ŐSZINTÉÉÉN....

Ezt nem kellett volna magamra vennem??

2014. aug. 3. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Szócsavaró? Ugyan kérlek...Hát azt az ostoba mondatot ki kellett emelnem,bocsáss meg. :D De szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra ostoba mondat, lehet valakinek ez bejön nem tudom. De ismétlem sehol nem firtattam az őszinteségedet, ha magadra vetted a te bajod. (Nem mellesleg ŐSZINTEEEE dolgot,

már a kérdezőnek szántam, de legközelebb odaírom a gyengébbek kedvéért) Én pl a "könnyen kapható nőcske" mondatodat nem veszem magamra, illet ve figyelembe, mert nem vagyok az :)

2014. aug. 3. 20:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Csajok, ne vitázzatok, hanem szeressetek engem
2014. aug. 3. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szeretünk, béke van és tisztelet :D Részemről lezártam :D te meg ne legyél besz*ri, egyszer élsz... csapj oda :)
2014. aug. 3. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!