Volt valaki így?
Nem azért írtam,hanem azért ,mert kihangsúlyoztál egy szót ŐSZINTÉÉN.
Az én tőled eltérő típusomban nincs semmi őszintétlen,egyszerűen lassú és kissé félős is vagyok.Aztán kész.
Azt pedig végképp nem tudjuk a vágy tárgya milyen típus,ezt már a kérdezőnek kell éreznie...
Te ennyire szócsavaró vagy?
Te magad vagy,aki beírta a beírásomat idézve,aztán kinevetett,hogy ez most komoly gringó?
Igen komoly és mindig folyamatosan volt párkapcsolatom,ráadásul pont nem a nyálas férfiakat fogom ki,hanem a vagány típust,ők mondták mindig,hogy bár néha egy kicsit idegesítő volt a lassúságom,mégis örültek,hogy végre egy nem könnyen kapható nőcske.
Aztán miután kinevettél,hogy ez most komoly,beírtad,h nem győződ eléggé hangsúlyozni,hogy ŐSZINTÉÉÉN....
Ezt nem kellett volna magamra vennem??
Szócsavaró? Ugyan kérlek...Hát azt az ostoba mondatot ki kellett emelnem,bocsáss meg. :D De szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra ostoba mondat, lehet valakinek ez bejön nem tudom. De ismétlem sehol nem firtattam az őszinteségedet, ha magadra vetted a te bajod. (Nem mellesleg ŐSZINTEEEE dolgot,
már a kérdezőnek szántam, de legközelebb odaírom a gyengébbek kedvéért) Én pl a "könnyen kapható nőcske" mondatodat nem veszem magamra, illet ve figyelembe, mert nem vagyok az :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!