Nő és férfi között lehet barátság?
Figyelt kérdés
Futólag ismerek egy nálam valamivel idősebb nőt(40+körüli lehet) és felfigyeltem arra,hogy milyen könnyedén tudunk egymással személyesen beszélgetni. Pedig nem igazán ismerjük mi egymást, mégis olyan érzésem van mintha ismernénk.Mi lehet ennek az oka? Valakivel történt már ilyen? Lehet, hogy tetszünk egymásnak?tegnap 21:07
3/16 anonim válasza:
Dehogynem, nekem volt és működött. Nem emiatt lett vége.
4/16 anonim válasza:
Ha nem őszinte másik részéről (sem), pont épp azt nem tudod meg soha, hogy valójában miért.
5/16 anonim válasza:
Lehet. Nekem vannak nő barátaim. Az a kulcs, hogy soha nem szabad elmenni valami szexbe, mert ha egyszer is megtörténik onnantól annyi.
6/16 A kérdező kommentje:
A sex lenne a választó volnal?
tegnap 22:17
8/16 A kérdező kommentje:
Barátság extrákkal?
tegnap 22:21
10/16 anonim válasza:
#8 figy, ha szexeltek egyszer is, akkor abban a pillanatban, amint valamelyikőtöknek párja lesz vége a barátságnak. Senki nem fog elnézni egy olyan ellenkező nemű barátot ahol egyszer is volt szex. Persze lehet hazudozni is, de mi értelme úgy egy kapcsolatnak, szerelmes vagy és hazudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!