Társaságot és értelemszerűen baráti partnert keresnék én a mai hetvenes korosztályból 70-80 év között hol találhatok értelmes kulturált művelt intelligens korrekt barátságos férfi társaságot magamnak önök között is akad erre érdeklődő egyéb/személy!?
Figyelt kérdés
70-80 év között ápolt igényes és egészséges sportos barátságos modern gáláns urat,vagy urakat keresek magamnak szabadidős programokra is sportolásra.
Csak is olyat keresek aki a paraméterek megfelelő és jól tartja magát!!!
aug. 20. 11:42
1/26 A kérdező kommentje:
Olyan egyén személy legyen aki kulturált művelt intelligens barátságos értelmes és okos.
aug. 20. 11:43
2/26 anonim válasza:
Kornélka visszatért. Hurrá.
aug. 20. 12:37
3/26 anonim válasza:
De minek neked egy 40-50 évvel idősebb pasi?
aug. 20. 13:35
4/26 anonim válasza:
3. Nem kap se fiatalabb, se korabelit, de még vént se fog.
Nagyok az igényei.
aug. 20. 13:36
5/26 anonim válasza:
#4 Csak azért kérdeztem, mert Kornél kb 35-40 éves kor között van, mit kezdene egy 80 éves hapival? 😂😂
aug. 20. 13:41
6/26 A kérdező kommentje:
Hogyne nagyok persze jók nekem is a csövesek is!!!
😒😟☹️🙁
aug. 20. 13:42
7/26 anonim válasza:
5. Nem akarod te azt tudni! De én sem! :)
aug. 20. 13:46
8/26 A kérdező kommentje:
Jó hogy ne egy hajléktalannal kezdjek ki
aug. 20. 13:49
9/26 A kérdező kommentje:
Nagyok az igényeim a vágyaim másoknak is megvannak ezek az álmai az álmok.
aug. 20. 13:56
10/26 anonim válasza:
Merjünk nagyot álmodni! :D
aug. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!