Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire lehet tartós barátság...

Mennyire lehet tartós barátság egy idösebb férfi és fiatabb nő között?

Figyelt kérdés
aug. 28. 21:07
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Ha homó a csávó és leszbikus a csaj simán....
aug. 28. 21:37
 2/30 anonim válasza:
Semennyire
aug. 28. 22:04
 3/30 anonim válasza:

Nem.

Ha lány nem vonzódik hozzám akkor hagyom.

Kinőttem a lelki hulladék szerepét

aug. 28. 22:25
 4/30 LazyJones válasza:
Sok mindentől függ, nekem már sikerült párszor. Persze, az sem mindegy, a fiatal mennyire fiatal, az idős meg mennyire idős
aug. 29. 06:17
 5/30 anonim válasza:

Mármint tartós barátság szerelem nélkül? Ez azért sok mindentől függ.

Én most 50 éves nő vagyok és összejöttünk a közel 68 éves párommal közel 2 évvel ezelőtt. (Elég sok buktatóval még a mai napig is, de vagyunk...)

Korábbi vonzalom volt látásból anno. Aztán végül kiteljesedés. (Pusztán kíváncsiak voltunk egymás életére.)

aug. 29. 07:52
 6/30 anonim válasza:
A barátság nem korhatáros dolog. Csak igény nincs rá, ahogy azt láthatod.
aug. 29. 08:31
 7/30 anonim válasza:
Pontosan, én férfiként sosem profitáltam lány barátságából, csak elvett leszívott, amíg más élvezte a testét
aug. 29. 08:46
 8/30 anonim válasza:

Amennyire van rá igény.

És létezik nő és férfi között barátság. Nem kell ehhez homónak vagy leszbikusnak lenni. Nem is értem az ilyen hozzászólásokat. Ti mindenkire rámásztok, aki ellenkező nemű?

Nekem van olyan barátom (férfi, én meg nő vagyok) akivel már több mint 30 éve barátok vagyunk és soha nem volt köztünk semmi.

aug. 29. 08:59
 9/30 anonim válasza:
6-os válaszban minden benne van.
aug. 29. 10:04
 10/30 anonim válasza:

8-as

És neked van időd energiád csak barátságot fenntartani?

aug. 29. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!