Egyetemen is alakulhat ki nagyon jó barátság vagy idősebb fejjel nehezebb már legjobb barátokat találni?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon közeli legjobb barátnőm, mai napig imádom és tűzbe mennék érte bármikor. Voltak előtte is más barátaim, de soha senki nem volt igazán a legjobb barátnőm. Vele tényleg mindent meg tudtam osztani, olyan dolgokat is, amit senki mással nem tudtam, és tudta is mindig, hogy mit kell mondania. Borzasztóan hálás vagyok ezért a barátságért, de sajnos tönkrement és bármennyire is szeretném helyrehozni, sajnos reménytelen. Viszont szeptembertől megyek egyetemre. Sok új ember lesz ott. Ennyi idősen mennyire jellemző, hogy nagyobb barátságok kialakuljanak? Nem csak olyan, akitől el tudom kérni a jegyzetét meg néha néha össze tudunk ülni, hanem olyan, aki tényleg egy igazi legjobb barát? Persze tudom, hogy senki nem tudja a jövőmet, meg attól még hogy valakinek vannak pozitív tapasztalatai, az nem jelenti az, hogy rám is igaz lesz. Meg biztos vagyok benne, hogy sok esetben sokkal később is alakulnak ki igaz barátságok, szóval leginkább a ti tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Ti hány évesen ismertétek meg a legjobb batátotokat?aug. 1. 13:07
1/9 anonim válasza:
Simán lehet egyetemen is. Egyik legjobb barátnőm onnan lett. Szaktársakként kezdtük, majd koliban együtt is laktunk és azóta is tart. Huh, durva, de már 7 éve lesz idén. :D
aug. 1. 13:31
2/9 anonim válasza:
Kicsit offtopic, de én is szívesen barátkoznék veled! 🫶🏻18L
aug. 1. 14:26
3/9 anonim válasza:
Simán. Sokan a párjukat, későbbi házastársukat is az egyetemen ismerték meg a barátaim közül 🙂
aug. 1. 14:32
4/9 anonim válasza:
A legközelebbi barátaim ennyi éves koromban ismertem meg:
14
23
35
Most 46 vagyok.
aug. 1. 16:14
5/9 anonim válasza:
A mostani legjobb barátnőmet 46 évesen ismertem meg és húsz évvel fiatalabb nálam. :)
aug. 1. 17:36
6/9 anonim válasza:
A legjobb barátom 20 éves volt,amikor megismertem, kilenc évvel ezelőtt.Én 46 voltam.
Első perctől kezdve tökéletesen megértettük egymást,de az igazság az,hogy komolyabb,értelmesebb volt jóval a korosztályánál.
Hat évig tartott a barátság, amikor párja lett,akkor távolodott el.
F
aug. 2. 04:35
7/9 anonim válasza:
Budapestre vettek fel? Ha úgy van, írj nyugodtan és nagyon szívesen barátkoznék veled 🥰
19L
aug. 2. 18:13
8/9 anonim válasza:
Kérdezted, hogy ennyi idősen lehet-e még legjobb barátokat szerezni, de azt nem írtad le a kérdésedben, hogy mennyi idős is vagy, csak azt, hogy most mész majd egyetemre. Én is megyek Szeptembertől egyetemre Budapesten, most kezdem, és 23 vagyok, de van aki 19, vagy 30 vagy akár 40 évesen kezdi el. :D
aug. 3. 20:34
9/9 anonim válasza:
Az egyetem alatt ismertem meg a legjobb barátomat, igaz, ő másik egyetemre jár másik városban, de egy szerencsének köszönhetően ennek ellenére találkoztunk.
szept. 11. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!