Egyetemen könnyű vagy nehéz barátkozni?
Nekem mérföldekkel könnyebb volt, mint gimiben, itt sokkal barátságosabbak, nyitottabbak az emberek.
De tényleg függ a személyiségedtől, a többiekétől, egyebek mellett.
Ez függ attól, hogy olyan emberek között vagy-e, akikkel hasonlóak vagytok. Szerencse is kell hozzá, hogy megtaláld a köröd. A nyitottság alap. Sokan mennek idősebb korban egyetemre, nem csak 18 évesek vannak ott, de közöttük is lehet találni érettebb gondolkodásúakat.
Úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy könnyű vagy nehéz, mert ha olyan a társaság és te is, akkor könnyű, ha nagyon nem a te világod azok az emberek, akkor nehéz.
Szerintem attól is függ, milyen szakon vagy, mert ha kisebb szak és kevesebben vagytok, kb minden órán együtt vagytok, akkor könnyebb.
De szerintem is könnyebb mint gimiben, illetve a másik, ha az ember mondjuk nem is barátkozik össze valakivel, akkor sincs piszkálódás, kiközösítés (legalábbis nem hallottam ilyenről).
Lányként könnyű. Általánosságban nehét :/
24F
Na én nekem mindig az volt a problémám, hogy nem megy a barátkozás és kiközösítenek.
Egyetemen könnyen ment a barátkozás és kiközösítés sincsen. Ha valami baromságot felelsz az oktató kérdésére természetesen nevetnek a többiek, meg néha kibeszélnek, hogy az a csávó az full komolyan gondolja amikor valami hülyeséget mond de ettől függetlenül nincs vele szemben kiközösítés :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!