Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nő és férfi között lehet...

Nő és férfi között lehet barátság?

Figyelt kérdés
Futólag ismerek egy nálam valamivel idősebb nőt(40+körüli lehet) és felfigyeltem arra,hogy milyen könnyedén tudunk egymással személyesen beszélgetni. Pedig nem igazán ismerjük mi egymást, mégis olyan érzésem van mintha ismernénk.Mi lehet ennek az oka? Valakivel történt már ilyen? Lehet, hogy tetszünk egymásnak?
jan. 17. 21:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

#30 100%

Most már a kérdező is megmondhatná, mire jutott :)

jan. 19. 11:33
 32/38 anonim ***** válasza:
Ez az összhang dolog szerintem mindenkinek a saját fejében van, és nem biztos, hogy kölcsönös. Futólagos ismeretségnél pláne. Meg kéne ismerni jobban a másikat, rákérdezni, hogy ő is érzi vajon. A vonzódás inkább egyértelmű jelenség mindkét fél számára, ismeretenül is.
jan. 19. 12:39
 33/38 anonim ***** válasza:
Szerintem az összhangot még egy kívülálló is látja. Arra gondolok, hogy például egyszerre mondanak ki valamit, befejezik egymás mondatát, ugyanazokat a dolgokat kedvelik, ugyanúgy reagálnak mindenfélére, ugyanaz jut eszükbe valamiről stb. Ez nem szubjektív. Ezt egy társaságon belül is észreveszik a többiek.
jan. 19. 12:46
 34/38 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy mi az oka, ne hagyd veszni a kapcsolatot. Nagyon fontos kapocs ez az "ismerlek" érzés. Nem találkozol többet ilyennel, ahhoz egy emberöltő kevés!
jan. 19. 14:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm, pont ilyen érzéseim és kérdéseim vannak vele kapcsolatban.
jan. 19. 17:56
 36/38 anonim ***** válasza:
Fordítva voltam így, én vagyok a nő. Elég hülyén éreztem magam azért, hogy egy fiatalabb férfiban láttam viszont önmagam!
jan. 20. 08:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, te beszéltél azóta a női haveroddal? A válaszokon felbuzdulva én fogok az enyémmel, de pont nem láttuk egymást azóta.
jan. 22. 18:19
 38/38 anonim ***** válasza:
Történt, teljesen félreérthető a helyzet. Nem emlékeztet valakire? Vagy te őt emlékezteted valakire? Kérdezd meg, lehet, hogy csak ez van a zavarotok mögött.
jan. 25. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!