Nő vagyok, van egy kedves barátnőm, aki most nagyon fasírtba van egy másik nővel, akivel én jóban vagyok. Kerüljem én is a másik illetővel való beszélgetést? Tudom, hogy ez a barátnőmnek rosszul esne, ha jókat beszelgetnek a másik lánnyal.
Figyelt kérdés
Csak adott esetben ezzel a másik lánnyal is heti 3x találkozom, nem igazán akarnám kerülni, de a barátnőmet sem akarnam, hogy orroljon rám, amikor ő kiöntotte a lelket, hogy ez a lány milyen szemét vele sokszor.tegnap 21:02
1/6 A kérdező kommentje:
És leszögeznem, ez barátság, nem bármiféle egyéb kapcsolat.
tegnap 21:28
3/6 anonim válasza:
Mások miatt ne hanyagolj senkit, akivel jóban vagy. De olyat se csinálj, hogy az egyikkel kibeszéled a másikat és fordítva.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mi miatt vannak rosszban. Ha pl a barátnőm biszexuális, és a másik csak homofób és minden szarnak elmondja, akkor én sem beszélnék pl vele, mert nem kedvelem a homoszexuális embereket. Viszont ha pl azon vesztek össze, hogy kire nézett szerelmes szemmel a Jóska, akkor nem érdekelne, mert az én elveimmel nem ütközik.
5/6 anonim válasza:
Ha olyan ember lenne, akivel az értékrendem nem egyezik, az már kiderült volna és akkor én sem barátkoznék vele. Ha nekem semmi bajom vele, akkor csak azért, mert valaki valamit mondott róla (ami vagy úgy volt, vagy nem úgy volt) nem fogok neki hátat fordítani. Sokkal inkább a saját tapasztalatomra hagyatkoznék. Agyrém, amikor valaki azért szakít meg egy többéves ismeretséget, mert Mariska valamit mondott.
6/6 anonim válasza:
Van olyan is, hogy az egyik barát ki akar sajátítani és azért fújol a másikra. Manipulál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!