Van értelme a másik viselkedését másolnom?
Van egy barátom akivel régen rengeteget beszélgettünk neten, mostanában munka miatt ritkábban ér rá, amivel nincs bajom de az kifejezetten dühít, hogy amikor épp van szabadideje és ír akkor is csak a sokadik dolga lehetek, mert ilyen fél órákra válaszol, sokszor eltűnik. Ezt már többször említettem is neki, mindig bocsánatot kér, meg mondja, hogy mennyire szeret velem beszélgetni de közben meg csak ez van, hogy amikor végre rám szánja az idejét akkor se velem foglalkozik.
Már unom állandóan ezt felhozni és újabban azt csinálom, hogy ha ő fél órára ír vissza nekem akkor én is kivárom azt az időt a válasszal, hiába érnék amúgy rá.
Lekoptatni se akarom, mert hiányozna de közben meg ez se jó, hogy érzékelem a problémát de nem tudom vele megbeszélni, mert bármit mondok akkor is minden ugyanúgy folytatódik mintha semmit se mondtam volna.
Szerintem írj vissza, amikor neked jól esik, ne várd ki azt a félórát csak azért, hogy visszaadd neki azt, amit ő ad. Nem hinném, hogy ez rá hatna.
Nincs esetleg arra mód, hogy inkább telefonon beszéljetek inkább, nem pedig így, írásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!