Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A 14. szülinapomat nem szeretném nagy dobra verni, nem olyan nagy buli, mint a 13, de azért mégiscsak. Szóval tippek télen, mert 4-en leszünk. 13-14 évesek.

2013. dec. 19. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

töltött sajttekercs.

pizza.

üvegezés.

zene,ami mindannyiótoknak megfelel.

2013. dec. 19. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, a zene meg a pizza nekem is járt a fejemben :)
2013. dec. 19. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
az üvegezés a felelsz v. mersz?
2013. dec. 19. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

üvegezésnek több formája van szerintem amit ennek neveznek... lehet az is amit Te mondasz, lehet vetkőzős is (ilyet ne akarjatok)

amit én még javasolnék: kártyaparti :) mi rengeteget kártyáztunk barátokkal családdal régen.. nagyon jó volt.. ha ismered a Kanasztát, akkor azt tudom ajánlani :) de rengeteg fajta van.. agy egy jó társas játék... csak lányok lesztek? mert akkor valami jó kis romantikus film nézés is benne lehet... vagy szülőket kérd meg hogy had legyen pizsamapartid.. had aludjanak nálatok a barátnőid ha ez megoldható.. :)

2013. dec. 19. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, hát nem csak lányok. Egy fiú is lesz, szóval :DD
2013. dec. 20. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor romantikus film, és pizsamaparti kilőve... marad a kártya, társas.. zene, pizza.. :)jó szórakozást! és boldog szülinapot akármikor is lesz! :)
2013. dec. 20. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, tuti megcsinálom ezeket :) amúgy jan.7 xd
2013. dec. 20. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!