Havonta egy két alkalommal szoktunk talákozni, beszélgetni. Régi barátok vagyunk, én pasi, ő nő. Előző nap megbeszéltük hogy másnap lesz ideje, mindketten ráérünk, találkozunk beülünk valahova beszélgetni, mondta hogy majd akkor majd ő jelentkezik, rámír, vagy felhív délután kettő felé, mert előtte van még elintéznivalója. Nem jelentkezett. Jól gondolom, ha valami esetleg közbejött neki, akkor illő lett volna hogy írjon üzenetet legalább? Vagy én dramatizálom túl? Ha valamit megbeszélünk, szeretem ha be van tartva. Legalább egy üzenet. Ez már a második eset fél éven belül, szerintem többé nem beszélek vele!
Gondolom épp valaki más dugta, persze hogy nem veled fog foglalkozni.
tegnapelőtt 18:32
2/13 A kérdező kommentje:
1#
Nem dugta senki, ismerem már jól! Egy hete szakított éppen a barátjával, kicsit maga alatt van, előző napi beszélgetésünkkor érződött rajta.
tegnapelőtt 18:51
3/13 anonim válasza:
Azt mondta, jelentkezni fog, ami valami miatt mégis elmaradt. Én írtam volna neki ott és akkor, hogy áll-e még a program, vagy ez is elmarad.
Megértem, hogy bánt ez, velem is volt hasonló, viszont én megírnám neki, hogy nekem ez nem esett jól, és örülnék neki, ha inkább őszintén megírná, mi is a helyzet.
tegnapelőtt 20:13
4/13 A kérdező kommentje:
Az első esetnél, amikor nem szólt, rakérdeztem, közölte mégsem jó neki. Ok megértem. Mivel már a másodszor fordul elő, ezért nem kérdeztem már rá, egyszrűen már nem érdekel. Ha én ígérek valamit bárkinek, akkor azt be is tartom. Ő nem érzesített semmilyen formán. Lehet én vagyok a gyökér.
tegnapelőtt 20:34
5/13 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy részemről már egy baráttal kevesebb.
tegnapelőtt 20:35
6/13 anonim válasza:
Jogos, amit itt írtál. Ha ezt nem mondod el neki is, azt fogja hinni, neked ez jó így, te ezt lenyeled. Mert ő nem tudja, mi van benned, te mit gondolsz erről.
tegnapelőtt 20:37
7/13 A kérdező kommentje:
6
Igen, ha majd esetleg keres, akkor röviden lezárom. Én nem keresem. Leépítem. Ilyen emberekre nincs szükségem.
tegnapelőtt 20:42
8/13 anonim válasza:
Jól teszed. Az én barátnőm azt is megírja ha 3 percet késik...
tegnapelőtt 21:17
9/13 A kérdező kommentje:
8
Hát ez így van rendjén, hogy szól.🙂
Na de hogy nekem később sem jelzett hogy bocsi, na ez már kiverte a biztosítékot nálam. Egyszer elnéztem, többet nem fogom. Itt a mess..ger, 10 másodperc lett volna, hogy írjon. Ha nem is hív fel.
tegnapelőtt 21:32
10/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Ha fontos lettél volna neki, akkor üzent volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!