Irigy vagyok a barátomra. Aki volt már ilyen helyzetben az mit tett?
Megismertem egy lányt, és barátok lettünk. Azért fura mert nagyon más szinten vagyunk pont ezért nagyon irigy vagyok rá minden tekintetben. Ezt ő nem tudja és nem is akarom hogy tudja.
Mit lehet tenni? Kell e egyáltalán valamit csinálni?
Felnőtt oktatásban veszünk részt. Már csak ez az egy év maradt utána valószínűleg úgysem találkozunk mert egy két külön városba leszunk, és kikopik a barátság. Ezért gondoltam először azt hogy nem teszek semmit hisz ezt a pár hónapot kibírom ,de rosszul érzem magam miatta.
De miért kéne bármit is tenned?
Az irigység teljesen normális érzelem, nem kell úgy tenni, mintha rossz ember lennél tőle.
Az a nem mindegy, hogy milyen jellegű az irigység.
Irigylem, mert neki jobb az élete, bár nekem is olyan lenne? (Ez pozitív, semmi baj nincs vele).
Vagy irigylem, mert neki jobb dolga van, remélem, elüti egy autó és ott rohad meg? (Na, ez a verzió az, ami gázos.)
Magadban tedd helyre, tök okés, ha irigy vagy, csak ezt pozitív irányba fordítsd ne negatívba.
Ugyan ez volt velem is.
Ő szép, okos, tehetséges volt. Az ilyenek mind lenéztek, ő nem. Az elején az is fura volt hogy beszél velem.
Sose akartam neki rosszat, mindig támogadtam és örülten a sikereinek de akkor is volt egy rossz érzésem. Sose érhettem fel hozzá.
Már nem tartjuk a kapcsolatot. Szomorú ezt mondani de jobb így. Mind a ketten megtaláltuk a saját közegünket. Ő dolgozik és egyetemre jár, én gyárban vagyok.
Ha nem egy szinten lévővel barátkozol mindig ez lesz.
Nem tudsz semmit tenni, nyelj egy nagyot. Pár hónap és úgy is vége.
5.
Akkor marad a "nyelés"
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!