Miért utálnak az osztálytársaim, mert más vagyok? Aki volt ilyen helyzetben az elmondaná hogy mit tett?
Nem voltam ilyen helyzetben. Inkább csak beleképzelem magam a tiédbe.
Szerintem magával a stílussal nem lenne baj. De ha van egy hozzáillő befordult személyiséged is, akkor jogos a környezeted reakciója.
Tehát, ha van egy emos, rocker stílusod, de közben tök vidám vagy és nyitott az emberek felé, valamint bármiről lehet veled beszélgetni, akkor senkit nem fog zavarni a stílusod. (max a legszélsőségesebb embereket, de abból kevés van)
Én black metálos voltam, még az "internet kora" előtt. Gondold csak el. :D
Még csak közösségeket sem tudtam találni, külföldi újságokból értesülgettem.
Amúgy borzalmas volt, mondjuk én sokszor csak feketében jártam, meg voltak medáljaim, de az elég volt, hogy kiközösítsenek. Hát...én választottam.
Ma már sokkal többen járnak feketében, mert kényelmes megoldás és egyszerűen elegáns is tud lenni.
Na, de mesélj, hogyan nézel ki? Hajad is olyan?
Mert gyerekek. Bármiért kiközösítik az embert, ami szerintük gáz vagy nem megszokott. A fekete ruha inkább az időseknél ad okot beszólogatásra, anno engem is csak az osztályfőnök nevezett varjúnak. Iskolás éveim alatt csúfoltak már a bőröm színével, a hajam színével, a szemem színével, amiatt hogy jól tanulok, amiatt hogy nem vagyok gazdag, amiatt hogy apám iszik, amiatt hogy szeretek olvasni, amiatt hogy nincs puma cipőm, szóval van olyan helyzet, amikor elég pusztán létezned és aki olyan, az kicikiz. A megoldás rá a leszarom tabletta.
A másik tippem, hogy igaz hogy az osztálytársakkal kell eltölteni a legtöbb időt egy nap de létezik más közösség is ahol találhatsz barátokat. Érdemes pl. a hobbid szerinti közösségben is szétnézned. Anno az osztályban hozzám is vagy 2 ember szólt de az énekkaros közösségben mindenkivel jóban voltam, meg a rajzfaktos csapat is kedvelt.
>emo
Pfff, hahahahaha
Időutaztam és 2003 van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!