Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy írjak rá a barátomra?

Hogy írjak rá a barátomra?

Figyelt kérdés
Együtt jártunk diákmunkára. Az utóbbi időben ő nem tudott jönni, de szinte mindennap beszéltünk. Általában a munkával kapcsolatban írtunk rá egymásra aztán beszéltünk mindenféle témáról, volt hogy órákon keresztül. Azonban az utóbbi időben nem kértek diákokat, ezért nem jártunk dolgozni és azóta nem nagyon szoktunk beszélni. Milyen módon írjak rá? Az ilyen "szia miújság" kezdetű beszélgetések nem tartottak valami sokáig.
tegnap 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Kifejtenéd a mai napi időjárás-jelentést?
tegnap 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
"épzeld, nem is meséltem múltkor a diákmunkánál! Amikor gyerek voltam, egyszer azt mondta a tanár hogy letörölhetem a táblát, erre meg letörölte az Annácska és nagyon mérges lettem rá. Mondja erre a taár hogy készer kell letörölni úgyhpgy én letöröltem másodszorra. De szerintem csak vígasztalni akart. Szerinted? Amúgy szia, hogy vagy? Rég dumáltunk."
tegnap 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Miert nem találkoztok? Ez ilyen online kapcsi, ha nincs munka?
tegnap 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy írhatnád hogy "boldog karácsonyt amúgy hogy vagy."
tegnap 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Írd hogy mizu? Nálatok is gyenge az idei répa termés? Akácfával tüzeltek? :D
tegnap 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd azt hogy "Szia! Láttad a tegnap esti Konyhafőnököt? Hogy aprították egymást a versenyzők!" ("Nem láttad?? Majd mesélek!":)
tegnap 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es válaszra szavazok!
ma 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!