Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor írjak rá barátomra?
Kicsit osszekaptunk mostanaba pár dolgon. Aztan idokozbe kiderult h janurar elejen 3 napig beszelt egy csajjal aki kicsit összezavarta az erzeseit.. (ez alatt az idő alatt szinten veszekedtunk es nem beszeltunk) pár napja bevallotta ezt a dolgot, mert rairt h miert imadolta a kepeit (nem értem miert volt fontos emiatt rairni de oke, ezert feloldotta) mertt ugye a januari beszelgetes azzal ert veget h letiltotta mert kibekultunk. Na szóval most ujbol tiltva a csaj meg minden rn meg igazabol eleg ideges tipus vagyok es amiota ezt tudom ideges vagyok egesz nap meg flegmazok vele merthogy nem volg oszinte es titkolozott.
Most azt irta h majd írjak ha tenyleg nyugi van mert nem kivancsi a flegmasagomra illetve hogy ő mindent jóvá tett (de hát jezusom bocsanatot se kert rendesen... )
Mit tegyek? Erre nem irtam vissza, kb egy oraja irta.
Penteken es szombaton szoktunk mindig talalkozni. Most ez hogy legyen? Meddig varjak ezzel a dologgal?
Igen megoldodtak a dolgok
De azert koszonom szépen a valaszt, később még jol johet
Barátom ramirt vegul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!