Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor írjak rá barátomra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor írjak rá barátomra?

Figyelt kérdés

Kicsit osszekaptunk mostanaba pár dolgon. Aztan idokozbe kiderult h janurar elejen 3 napig beszelt egy csajjal aki kicsit összezavarta az erzeseit.. (ez alatt az idő alatt szinten veszekedtunk es nem beszeltunk) pár napja bevallotta ezt a dolgot, mert rairt h miert imadolta a kepeit (nem értem miert volt fontos emiatt rairni de oke, ezert feloldotta) mertt ugye a januari beszelgetes azzal ert veget h letiltotta mert kibekultunk. Na szóval most ujbol tiltva a csaj meg minden rn meg igazabol eleg ideges tipus vagyok es amiota ezt tudom ideges vagyok egesz nap meg flegmazok vele merthogy nem volg oszinte es titkolozott.

Most azt irta h majd írjak ha tenyleg nyugi van mert nem kivancsi a flegmasagomra illetve hogy ő mindent jóvá tett (de hát jezusom bocsanatot se kert rendesen... )

Mit tegyek? Erre nem irtam vissza, kb egy oraja irta.

Penteken es szombaton szoktunk mindig talalkozni. Most ez hogy legyen? Meddig varjak ezzel a dologgal?

2019. márc. 21. 14:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve neki ezt nincs kedve atelni hogy en ezt csinalom😅 de hát en se akartam atelni ezeket
2019. márc. 21. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja es ez a akkor irjak ha lenyugodtam dolog, hát nem tudok lenyugodni :(
2019. márc. 21. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne írj, személyesen beszéljetek.
2019. márc. 21. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen csak ugye igy hogy nem beszelunk nem tudom hogyan talalkozunk. Mert ugye nem egy helyen lakunk meg semmi, nekem suli se lesz holnap h osszefussunk a vonaton szóval nem tudom. Hogyan talalkozzunk?
2019. márc. 21. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet, már megoldódott a probléma. De a helyedben írnám neki, hogy "beszéljük meg a dolgokat, mikor tudnánk találkozni?" se többet,se kevesebbet. Aztán személyesen meg lehet vele dumálni a dolgokat.
2019. ápr. 1. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen megoldodtak a dolgok

De azert koszonom szépen a valaszt, később még jol johet

Barátom ramirt vegul

2019. ápr. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!