Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Beszéltem előbe egy lánnyal az alapokat már átbeszéltük (hány éves mit tanul stb.) rá szeretnék írni messengeren de nem tudom mit írhatnák neki milyen témákat hozzák fel?2019. febr. 26. 19:42
1/3 anonim válasza:
Ha én talalkozok egy lánnyal, és tartani akarom vele a kapcsolatot, elhivom valahova, vagy ha nemtudja mikor ér rá, akkor el kérem a számát felhívom, és elhivom valahova. Nem beszélgetek velük ilyenkor, hogy mit tanul, sokkal inkább azt, hogy mi érdekli, van a kettő között különbség, s az utóbbi úgymond nyerobb. Mert arra vagy kíváncsi mit akar, mit szeretne, nem azt, mit csinál, amit lehet nem szeret. Erre legközelebb figyelj oda. Lánytól meg nem illik megkérdezni, hány éves. Hacsak nem internetes ismerkedés.
Javítani a helyzeten úgy tudsz ha már most elhivod pl kávézni, s ott teszel fel ilyen kérdéseket. Mindig legyen mindenhez valami komoly és vicces hozzaszolasod. Néha dobj ki 1et 1et a zsebedből...
2/3 anonim válasza:
ha beszéltetek arról, hogy mit tanul igazából elég egyszerű. ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy ráírok a csajra, annak az ürügyén, hogy az unakotesóm/haverom/ismerősöm ugyanazt szeretné tanulni mint ő, ezért szeretném megkérni, hogy meséljen róla valamit. utána jön az, hogy és ő mivel szeretne később foglalkozni, van-e már ilyesvalaki a családban... és ezzel lényegében már ki is alakult egy beszélgetés
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó ez már megtörtént élöbe kibeszéltünk egy csomó dolgot úgyhogy már semmi nem jut eszembe
2019. febr. 26. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!