Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam 12 órája egy lányra. Folyamatosan fent van de nem látta az üzenetemet. Mit csináljak? Nagyon tetszik. Írjak újra rá?
A következőt írtam: Szia!
Van kedved beszélgetni?
Azt még hozzá szeretném tenni hogy egy suliba járunk,egy idősek vagyunk de nem osztálytársak és mindig mosolyogva köszön. Kérlek segítsenek.
Mit csinálj?
Ne írogass idegeneknek az éjszaka közepén másokra és fogd fel, hogy másnak van élete a messengeren kivül is pl dolga van vagy csak egyszerűen nem akar veled beszélni!
Sőt, azt is vésd s fejedbe, hogy attól, hogy egy nő mosolyogva köszön még nagy eséllyel nem akar töled semmit!
Lehet hogy azt jelzi fent van, de közben meg alszik.
Nekem is vannak olyan ismerőseim akiknél állandóan azt jelzi, hogy fent vannak, de közben más dolguk van.
Nagyon nem szeretem, ha igy irnak ram, inkabb valami frappansabbat talalj ki legkozelebbre, azokra mindig szivesen valaszoltam, meg ha annyira nem is jott be a srac, felkeltette az erdeklodesem.
Kulonben en is ezt szoktam csinalni, ha valaki nem szimpi, de nem akarom neki megmondani/nem szeretnem megbantani. Ne irj neki ujra, az mar gaz lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!