Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá? Vagy mit tegyek?
Van egy srác. Nem ismerem csak egy ismerosom mutatta h a sulijaba jar de o se ismeri.
A srac nagyon aranyosnak nez ki. Mellekesen ismerem az anyukajat az mindegy honnan de szinte minden nap talalkozunk. Mondta h jeloljem be a fiat facebookon es instagramon. En instan be is kovettem,vissza is kovetett. Latta amiket kiraktam stb.
En nagyon szivesen megismernem a fiut mert meg egy kicsit helyes is meg tenyleg biztos kedves. Csak hogy irjak ra? Nem lenne fura h o nem ismer?
Ja es ugyan arra a biologia versenyre jeletkeztunk mondta az anyja szoval LEHET hogy veletlen talalkozni fogunk. De ez nem biztos.
Addig is mit irjak neki?
Elore is koszi
Fiúként írom
Nem tudom, van-e barátnője, de ha nincs, egy szia, hogy vagy, tudod-e ki vagyok stb. indításból kialakulhat a beszélgetés
Az anyját én kihagynám az elején, a verseny jó téme
Koszi.
Meg otlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!